Кучкова тръгна на лов за спонсор по морето

Куч1Одумваната и любимка на мъжката аудитория плеймейтка Елена Кучкова тръгна да си търси нов спонсор по родните плажове.

Горещата блондинка останала без солидната финансовата подкрепа на любовника си Любомир Ников и сега е на лов за  нов покровител, пише HotArena.

Скандалната двойка се раздели преди няколко месеца, а причината била, че всеки слагал рога на другия.  Ников смятал, че само той можел да кръшка, а тя да стои и да го чака. Когато обаче научил, че красавицата му го върнала тъпкано, я обезщетил с тлъста сума и я зарязал. Елена използва парите да се развее до Гърция и Дубай и за предизвикателни тоалети тип „вземи ме“.

Парите бързо свършили и  Кучкова кара остатъка от лятото на родното Черноморие. Тя ходи от курорт на курорт с цяла тълпа приятели, на които разчита да я насочат към някой  щедър и хващащ окото бизнесмен.

Първо отишла в Свети Влас, където най-често се срещат милионери и техните необвързани синчета. Но за жалост свободни нямало, всички били с гаджетата си.  Кучкова не се обезсърчила и тръгнала да обикаля  останалите плажове.

Засега  никой не клъвнал, но плеймейтката  не губи надежда и започва втори  воаяж, сигурна, че няма начин някой да не устои на тялото й и да не захапе въдицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *