Кучкова посъветва Сираков да си пие редовно хапчетата

0

Куч1Не съм очаквала, че Христо Сираков ще избива мъжките си комплекси на мой гръб, каза обидено Елена Кучкова, когато прочете изцепката на Стоте манекенки, че бил „оправил“ и нея.

Той май  не си е пил хапчетата редовно, констатира в свой стил плейметката. Били сме с него общи компании и в България, и в чужбина, като всяка компания имаме и общи снимки, обаче само дотам и  само толкова. Ако господинът е достатъчно паметлив, сигурно ще се сети, че  винаги около нас и с нас е имало и други хора. Никога не сме ходили заедно някъде двамата сами. Какво се случва с неговите спомени, или по-скоро фантазии е негов проблем, коментира доскорошната брадърка  Елена Кучкова.

„Плеймейт станах благодарение на качествата, които имах, а не защото някой ме е „оправил“ И тези качества се виждат на всяка моя снимка и при всяка моя изява, допълва със завидно самочувствие Елена.

„Писна ми комплексирани хора и стари мераклии да си правят реклама и да трупат точки на мой гръб“, категорична е натуралната блондинка.

„Ако дължа нещо на някого, обяснения, или признателност,  то това е на човека, който в моментае  е до мен и когото обичам. Останалите са ми безразлични“, сподели още силиконовата красавица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *