Кучкова мина под скалпела, няма да я познаете /ШОКИРАЩА СНИМКА/

КучковаПознавате ли тази жена? Не? Не си ли спомняте една силиконка, която стана Мис Плеймейт? Не! Не! Не е поредното превъплъщение на Златка, а  Елена Кучкова!

Още не сте сигурни? Вгледайте се внимателно. Все още нещо в нея напомня на предишната Елена. Плеймейтката наистина е неузнаваема след драстичните промени на лицето, които си направи наскоро при известен наш хирург.

Ели Кучкова отдавна страдаше, че носът й бил голям и мърмореше, че тази природна несправедливост трябва да бъде поправена.  Тя  казала желанията си на лекаря и  се подложила на инвазивна ринопластика. След като белезите зараснали, промяната се оказала изненадваща, тя се отразила на цялото й лице. Плеймейтката се изсилила в мераците си да има правилни черти и направила изключително тънко изящно носле, с аристократично изострен връх, което няма нищо общо с предишната обикновена форма на иначе чаровния й тогава обонятелен орган.

За да е пълна промяната допринася и новата прическа.  Ели си е присадила още една педя коса, изправила е немирните си и толкова сладки къдрици и я е опънала като метла, ударила е боя с няколко нюанса по-светла и си е направила бретон.  „Да, това съм аз, със сигурност! Харесва ми да съм различна“, пише под фотографията  Кучкова. Защото хората наистина не я познават от първо виждане.

Та тя преди беше по-натурална и по-хубава, възкликват феновете. Сега прилича на някаква студена ошлайфана кукла, пишат жалеещи за предишния й вид.

https://youtu.be/rCvijS1uK2U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *