Кубрат Пулев падна от Кличко, но стана милионер

КобратаКубрат Пулев загуби с нокаут в петия рунд  дългоочаквания мач за световната титла срещу Владимир Кличко.

Въпреки многобройните закани, че ще му отнеме титлата и епитетите мишка и страхливец, Кличко просто си поигра на котка и мишка с него и го просна на земята.

Според познавачи, украинецът е можел още първия рунд да нокаутира българина, но не го направил, за да не разочарова милионите зрители и хилядите в залата, които все пак трябва да се насладят на зрелище срещу скъпите си билети.

Пулев постигна безспорен успех, като достигна до високото стъпало в бокса, но срещу него застана непреодолимия за десетки спортисти украинец, който отново успя защити шампионския си пояс. Въпреки че загуби, Кубрат Пулев слиза като милионерв зелено  от ринга в Хамбург.

Още преди мача  беше договорена финансовата страна. Общият награден фонд бе 7 250 131 долара. От тях победителят Владимир Кличко получава 80 процента, т.е. 5 800 105 долара, а за  Пулев остават 20 процента  тоест  1 450 026 долара. Сумата обаче ще бъде обложена със сериозни данъци в Германия.

Смелост е да се изправиш срещу чудовище като Кличко. Коментарите в цял свят и особено в България са противоречиви. Едни хвалят българина за храбростта му, други го клеймят за огромното самочувствие без покритие.

Важното е, че Андреа не изостави любимия си и каза, че го обича и паднал. Днес Кубрат влезе в болница, където му правят обстоен преглед и лекуват раните му.

http://youtu.be/Zd1wnpJvCVY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *