Кубрат и Андрея се скриха в Сепарева баня

КубратАндреа и гаджето й Кубрат Пулев се отдали на заслужена почивка след страшния бой,  който Кобрата понесе от Владимир Кличко.

Двамата отишли  в родния град  на блондинката Сапарева баня да ползват топлата вода и релаксиращите процедури в модерния спа център.

След загубата на Кобрата от украинеца на ринга, любимата  му не се отделя и за миг от него. Тя даже е намалила сериозно музикалните си ангажименти и отказвала участия, за да е близо до гаджето си и да го утешава. Именно Теодора, както е истинското име на фолкаджийката, го убедила, че ще е добре да се скрият за известно време от натрапници и журналисти  в родния й край.

Местните веднага разпознали спортиста и започнали да си правят снимки с него и да му искат автографи, а Андреа  стояла  кротко отстрани и изчаквала той да се наслади на славата си и да се увери, че хората го обчат и му прощават загубата, разказват свидетели. ,Веднага разбрахме, че Теди и Кубрат са тук по паркирания джип ,,Порше Кайен“ който е пред къщата им, но местните не я мислят за звезда, защото я познават от съвсем малко момиченце и за тях си остава една от нас“, коментира съседка на баща й и майка й.

След пристигането си в Сапарева баня най-одумваната в момента светска двойка се отдала на почивка в огромната къща, денем тичали на СПА процедури,  а вечерта прекарали наколко пъти  с родителите на блондинката на богата и вкусна вечеря. Майката и бащата продължават да натискат двамата влюбени за брак и бебе и твърдят, че им е крайно време.

След боя от Кличко Пулева като че ли поомекнал и започнал да приема по-охотно идеята за брак и едно малко момченце край него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. SAPAREWA BANJA A NE SEPAREWA BANJA BOKLUTZI DOLNI,MRASNI TAPI MANGALI JURNALISTI,DA WI EBA PUTKATA WI MAICHINA.
    Nauchete balgarski i geopgrafia,dolni chalgoebachi, palni swini i laynari da wi go nachukam v ustite mangalski!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *