Криско и Саня във Война. И двамата искат Дарина Йотова, тя не ще България!

Дарина ЙотоваИстинска студена война избухна  между а Саня Армутлиева и Криско по повод класиралата се на трето място в „Х фактор“  Дарина Йотова.

Двамата отдавна имали мераци към тъмнокосата буйна варненка. Криско смятал, че след като е неин ментор, има пълните права над бъдещата й кариера. Той даже гласува за Христяна Лоизу да спечели, защото мислел, че Саня има права да продуцира само победителя.

Оказало се обаче, че къдрокосата продуцентка иска всичките участници и е готова да им даде шанс с някой клип и да пробва кой ще се хареса на публиката, за да съсредоточи усилията си върху него. Рапърът бил бесен, понеже знаел как се отнася Саня с младите певци и как те бързо потъват в забрава. Заробва ги с жестоки договори и ги оставя на рафта, докато прашасат.

Факт е, че Армутлиева не забеляза самобитността и таланта на Гери Никол, докато тя се изявяваше миналата година в група и Криско беше този, който надуши таланта й и я издигна на върха на класациите. Сега той се бои, че ако Дарина попадне в ръцете на Саня, за нея няма да бъде направено най-доброто и няма да бъде лансирана както трябва. Той вече имал идеи как да я направи втора Гери и възнамерявал да запише дует с нея. Дори го заяви още по време на предаването. Саня обаче се направи, че не го чува.

Продуцентът на формата Маги Халваджиян не взимал страна и оставил двамата ментори да спорят за бъдещето на Дарина.

Малката варненка обаче дотолкова навири нос, че заяви, че българската сцена не е достатъчна за нея и ще ходи в чужбина да пробива там.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *