Крисия призна: Бях много болна и стоях на инхалатор

Крисия букетМалката Крисия, която накара всички българи да се изправят на крака и вдигна цялата публика в Малта с великолепното си изпълнение на детската Евровизия,  явно притежава не само голям талант, но и изключително силен характер.

Ден преди излизането на сцената детето било с инхалатор, за да може да диша. Тежка изстинка и болки в гърлото го повалили още в сряда, а куп лекари се чудели как да му помогнат. От настинка настъпили и проблеми с гласа, тя почти не можела да говори и явяването й на сцената висяло на  косъм.

Лекарите й забранили да излиза от стаята, освен за генералната репетиция, а за да поддържат необходимата влажност в стаята й  и да няма проблеми с кашлицата и гласните струни, вътре било монтирано специално устройство, което да контролира въздуха.

Въпреки това лошият късмет продължил да я следва и когато излязла на сцената да репитира, токът спрял. Организаторите не й позволили да се върне в стаята си и тя чакала близо час да пуснат електричеството и да оправят светлините на сцената, облечена в ефирна рокличка зад кулисите.  Крисия самокритично сподели, че след като изслушала на запис  изпълнението си,  открила  няколко вокални грешки, които направила от напрежение.

Докато  близнаците Хасан и Ибрахим по-трудно издържат на славата и единият едва не колабира от напрежение след многото речи и интервюта, Крисия успя да понесе тежестта на славата, да се усмихва чаровно на тв водещи, депутати и дари на президента, а по-малко от седмица след Евровизия излезе на сцената и пя не с кого да е, а с Лили Иванова.

„Каквото стане – стане“, си казала Крисия в минутата, преди да излезе на голямата сцена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pOpbcKpeGjo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *