Крисия втора в Ялта, омагьоса и Филип Киркоров, готвят дует

филип киркМалката Крисия, която стана втора на детската „Евровизия“ миналата година, сега вече е звезда и в Русия.

Тя пожъна очакван успех на конкурса „Детска нова вълна“, който се проведе  в Ялта. Малката ни певица излезе смело на сцената и накара цялата публика да стане на крака. Тя отново зае второ място, като я изпревари само представителката на Малта 12-годишната  Гайа Каучи .

В журито по традиция беше  Филип Киркоров. Певецът с български произход  нямаше търпение да се запознае лично с талантливото момиче и да стисне ръката му. В интервю той заяви, че от години работи с талантливи деца, но това е едно от най-големите детски сензации, като глас, визия и сценично поведение. „Крисия е прекрасна и въпреки крехката си възраст се държи на сцената като истински професионалист, пее и работи като такъв. С този глас и тази упоритост в работата я очаква много голямо  бъдеще“, коментира Филип нашето  дете-чудо.

Тя му се усмихна, а той се наведе да я потупа по рамото. Двамата веднага намериха общ език, хлапето го озари с усмивката си, а певецът му целуна ръка като на истинска дама.

На подобни конкурси Киркоров си избира най-талантливото дете и записва с него дует. Най-вероятно  Крисия ще е следващата, която ще излезе на сцената  с Филип, а дуетът им ще се прочуе в цял свят, както предишните му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *