Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Проблемът с бежанците може да разпали световна война!

бежанци биткаПремиерите на Унгария и Италия разтревожено предупредиха, че неконтролирания наплив от имигранти от Близкия изток представлява огромна опасност за мира в света.

Обстановката в много държави е нажежена, а политически експерти от Унгария и САЩ смятат,  че ескалирането на напрежението  може да доведе даже до световна война, защото силно напомня събитията преди Първата световна война.

Както тогава, така и сега в света има сериозна несигурност, закриват дипломатически канали, диктуват се условия,  липсва солидарност между действията на държавите, оказва се натиск от едни на други какво да правят със собствения си суверенитет, а  някои държави вече  си разменят заплахи и размахват пръсти. Русия пък е наказана със санкции и изолирана в ъгъла. Това изобщо не прилича на Европа на сътрудничеството, на една настръхнала Европа, която не може да вземе адекватни решения, пише унгарски политически журналист.

Американският експерт Джералд Селенте  пък направо заявява: „Ние вървим към война“ . Имахме срив на борсите, Голяма депресия,  търговски войни, валутни войни и историята от 30-те години се повтаря. Бежанският поток залива Европа, а тя не може да се справи. На фона на всичко това, ако се случи една сериозна терористична атака от ислямисти, тя може да взриви напрежението и желанието за отмъщение сред западното общество, а това ще  доведе до катастрофа. Селенте не изключва възможността и на мюсюлманите да се слагат опознавателни знаци и повече от тях да бъдат настанени в лагери. Като евреите преди началото и по време на Втората световна война.

Един коментар за Кошмар! Проблемът с бежанците може да разпали световна война!

  1. rv Отговор

    24.09.2015 в 9:08

    towa e celta an amerikancite

    waorajawaite se

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *