Кошмар! Пием мляко с конска урина! А искате ли да знаете какво ядем?!

8

Хиляди тонове фалшифицирани храни са били хванати и конфискувани от европейския пазар!

Информацията беше поднесена меко и размито, като не бе уточнено през кой точно пазар. А то, естествено, става дума за българския!

Защото данните ги изнася не кой да е, а  Българската агенция по безопасност на храните. Колкото и да бе цензурирана новината, станаха ясни кошмарни факти.

Във вносното мляко  у нас има прекалено много вода, тебешир за сгъстяване и са открити в доста пратки следи от животинска и човешка урина!

Това може ли да ви го побере главата? С мляко храним бебетата и децата. А някъде там, незнайно къде, в поредната ЕС ферма, която може да се намира и у нас, работниците забъркват тебешир и нишесте, някои се облекчават вътре, защото бързат и в страната ни пристигат кофички и картонени опаковки, на които пише – МЛЯКО. Наивни българи купуват от щандовете на маркетите и отиват да хранят децата си с уж най-полезната и екологично чиста храна! А се оказва, че в нея има всичко друго, само не и продукт от усмихнатата на етикета крава!

Може би не е нужно да се чудим защо децата ни все боледуват, защо половината са алергични, другата със слаба имунна система, какви са тези огромни списъци с чакащи пред Фонда за лечение на деца в чужбина и защо всеки ден четем по някой зов за помощ за поредното мъниче с тъжни и обречени очи, загледани в нищото.

Отклонения от нормите са установени и в детските пюрета и сухи каши. Във вносните! От БАБХ не уточниха какви са точно тези отклонения и с какви боклуци са натъпкани бурканчетата, може би за да не стресират майките. Но за Бога, това са детски храни! А не тарталети и македонска сушеница! Кому е нужно това мълчание?

На фона на бебешките неволи е бял кахър, че магазините ни били пълни с фалшив алкохол и боядисани маслини, за да изглеждали еднакви…

Звучи и малко стресиращо, че оризът пък бил изцяло менте. Произвеждал се от картофи на прах и пластмаса в заводи в Индия, Китай и Виетнам, смесвал се с истинския и се изнасял в цял свят. Е, не в цял свят, а в страни, където може да мине номерът. Например в България. Така в опаковки с етикети „Български ориз“ си купуваме нещо, което нито може да се свари нормално, хруска при дъвчене и не се сдъвква, защото как да свариш пластмасата, а организмът не може да го преработи и често части от субстанцията залепвали за стените на стомаха или червата. За деца пък не бил препоръчителен, защото можели да се задавят при преглъщане. Колко трогателно! Грижим се за малките все пак! Предупреждаваме. А не е ли по-лесно изобщо да не внасяме този боклук?

Сред най-често фалшифицираните продукти са кафето и чаят, обявиха родните инспектори. Това ставало в цял свят. Е, билки за чай може да си набере всеки, а от кафето просто трябва да се търсят по-скъпите марки. Там измама не може да има.  У нас са установени цели партиди  фалшифицирани колбаси, мед и сирене. Вносни, разбира се. Нашите отдавна не са истински.

Газираните напитки пък се подсладявали с царевичен сироп, вместо със захар, понеже бил по-евтин и понеже българите го предпочитали. А стига бе! И кой реши, че го предпочитаме? Световните компании ли?

Просто това е двойният стандарт при продуктите предназначени за  Източна и Западна Европа. За едните най-доброто, за нас боклуците!

Обаче стига! Стига сте хвърляли шокиращи и половинчати факти в лицето на българите!

Призоваваме БАБХ, търговското министерство, МЗ и всички отговорни институции да излязат с пълен списък на производителите и вносителите на отрови и ментета.

КОИ ФИРМИ ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ?

КОИ ФИРМИ ГИ ВНАСЯТ?

КОИ МАГАЗИНИ ГИ ПРОДАВАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЯТ КАКВО СЪДЪРЖАТ?

ИСКАМЕ СПИСЪК!

ИСКАМЕ ОГРОМНИ ГЛОБИ!

ИСКАМЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ, КОИТО СИ ИГРАЯТ НА РУСКА РУЛЕТКА СЪС ЗДРАВЕТО НИ И ТОВА НА ДЕЦАТА НИ!

ИНАЧЕ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ И ГОСПОДА ПРОВЕРЯВАЩИ, ХВЪРЛЯЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА НИ!

НЕ ЗА ДЕБЕЛИТЕ ВИ И НАГЛИ ЗА*НИЦИ!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. Крайно време е всички производители,вносители на опасни храни доказани от БАБХ ХЕИ здравното министерство да се задействат и всички болници,токсикологий и инфекциозни болници да дават отчет на здравния министър за постъпилите на лечение! Всички разходи по лечение на пациентите да се поемат от престъпниците! Отделно държавата да ги съди за предумишлено убийство и ЕТО СВЕЖИТЕ ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ! Затваряне завинаги без право да практикуват повече!

  2. Това което става сега в България, е отдавна практика на запад или по-точно в САЩ. Още преди около 20 години излезе една книга, авторът на която лежал в затвора за извършване на нещо изключително нередно. Когато излязъл от затвора бил много ядосан на своите колеги от фармацевтичната индустрия, за дето не му помогнали когато го съдили. В тази книга той изнася всички мръсотии на фармацевтичната индустрия. Това което помня е, че ако някой доктор или учен излезе с лекарство, което лекува дадена болест, без да причинява други болести, или така наречените странични ефекти, това лекарство не се пуска на пазара. За всяко едно лекарство в интернета са изложени около 10-ина странични ефекта. Същото важи и за храните. Едните са с най-различни примеси, другите са чисти натурални, но са доста по-скъпи и недостъпни за по-бедните. Всъщност, един от билдербергите е казал, че Земята е пренаселена и населението от 7 милиарда, трябва да се намали до 500 милиона. Един начин това да стане е използването на отровните храни и лекарства, а другият е войните и бунтовете в които те инвестират огромни пари.

  3. имахме стандарти за всичко ,имахме прекрасни детски храни ,всичко унищожихме по нареждане на братята американци ,всички участвахме в техния заговор и плачехме от радост за наложената ни демокрация,сега плачете нещастници и пак ги избирайте

  4. da nisto niama da se promeni s pisane i govoreme da se organizirame na 9 septemvri obstonacionalen protest vsiaka nost sled 18 chasa protesti dokato svalim pravitelstvoto i balgaroubieca borisov

  5. Ами, братя и сестри просто е, не купувайте, сами си го произвеждайте това което искате да ядете. Крайно време е да се върнем към земята, която ни храни.

  6. Искаме! Искаме! Е, и какво като искаме? Има ли някой, който да ни чуе? Трагично…

  7. Трябв да сте много луди да публикувате подобни измишльотини и простотии.
    Особено твърдението, че бебетата се хранят с подобно мляко. А ако бяхте малко грамотни, трябваше да се заврете под масата след всичките тия измислици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *