Кошмар! Жена живее две години с трупа на майка си!

мумияНа ужасна и кошмарна гледка се натъкнали атински полицаи, които били извикани от собственик на жилища да помогнат да изхвърли некоректна наемателка. В хола, прилежно увит в марли, стоял труп на балсамирана жена.

Оказало се, че наемателката Жозефин, която е французойка и работи в Гърция като козметичка, страшно обичала майка си. Когато възрастната жена починала, дъщерята не уведомила властите и не я погребала, а тайно я балсамрала. Във франция тя работела като химичка и имала познания в тази област.

Така Жозефин всяка вечер се прибирала вкъщи и всяка вечер майка й я чакала, все едно е жива. Те разговаряли, по-точно дъщерята, споделяла й как минал денят, после завивала майка си за вечерта да спи.

В началото при зловещата картина, част от полицаите едва не издържали да не повърнат, а ужасеният собственик на жилището хукнал да пие спешно валидол. Гледката била досущ като във филма „Психо“. Старата жена била починала пред 2012 година и оттогава „живеела“ във вид на мумия при щерка си.

Специалисти изследвали трупа, разбрали, че старицата е починала от естествена смърт и даже останали учудени от доброто състояние на трупа и умелото му балсамиране.

Не се знае какво наказание очаква Жозефин и дали властите няма да й простят за стореното, понеже тя със сълзи на очи се кълняла, че много обича майка си и не може да се раздели с нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mgFZxm-zBS8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *