Коцето Изрева: Баща ми ме Спукваше от Бой!

КонстантинКонстантин призна, че е бил яко ступван от  баща си, докато бил малък.

Таткото бил строг, работел като полицай и искал да има ред както навън, така и вкъщи. Не понасял липсата на дисциплина и най-често го отнасял Коцето, който бил по-малкото дете, но и по-палавото.

Той искаше да уча, а на мен ми се играеше. Искаше да съм отличник, но не бях. Оценките ми бяха добри, но татко изискваше само шестици или петици. И за всяка по-ниска оценка ме наказваше, като ме шляпаше по дупето с колана си. Понякога много болеше и плачех. Беше ме страх да се прибера, ако получех някоя четворка или тройка. Залягах, ставах по-нисък от тревата, за да не ми поиска бележника, но той никога не забравяше да го иска и след това да ме ступа за назидание.

Бъдещият певец имал още една болка. На брат му винаги купували нови дрехи, а той износвал неговите. Това много ми пречеше на самочувствието и ме излагаше пред момичетата.

Веднъж се влюбих в една Ема, не помня в кой клас бях, но явно сме били малки, защото играехме край пързалката, а аз я гледах влюбено и тя мен. В този момент обаче износената ми маратонка се разпра отпред и пръста ми цъфна. Другите деца забелязаха и избухнаха в смях. Аз потънах в земята, след което избягах вкъщи. Така си остана неосъществена първата ми любов, признава певецът.

Той не се сърди на баща си и сега му помага с пари да има по-добър живот. В същото време обаче се зарича, че никога няма да ступва собствените си деца заради оценки в училище, или дяволии на улицата.

Те ще бъдат добре облечени, с нови дрешки и обувки и проблемите ще ги решавам с разговори, а не с бой, кълне се Коцето.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/dEPNSX6A-YA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *