КОМИСИЯ ЗА БОРБА С РУСИЯ учредиха в Парламента! Защо САЩ не е в списъка със Страните – Агресори! Виж Тук:

депутатиПоредната безумна комисия измъдриха българските депутати.

ДПС с доста голяма доза лицемерие предложи да бъде създадена временна парламентарна комисия, която да нищи  ролята и най-вече „бруталната намеса  на Русия и Турция“ в родната ни вътрешна политика.

ДПС – бодро изрева „Дръжте крадеца!“ и се направиха на ощипани, забравяйки всички автобуси с изборни екскурзианти, благодарение на които сега са в парламента.

Посочвайки с пръст врага Турция обаче, те веднага логично притуриха към нея и Русия. И се оказа, че тези две страни се месят безцеремонно в българската политика.

Вярно е, че в исторически план последната солидна намеса на Турция у нас продължи цели 500 години.

Но също така е Вярно, че „агресора“ Русия „грубо се намеси“ и ни освободи от същото това турско робство, а после и от окупацията на германците, които привидно ни наричаха съюзници… Но съюзника ни Хитлер не ни помогнаха, когато цяла София бе разрушена от бомбите на днешните ни съюзници САЩ и Англия.

След това още „по-грубо“ Русия изправи на крака българската икономика, построи заводи, пътища, жп линии, вкара децата в училище, те спряха да аргатуват при чорбаджии, взеха съдбата си в ръце и бедните 95 % от населението за първи път се почувстваха хора. Е, вярно е, че нямаше богати, нямаше кланове с огромни богатства, нямаше мутри, мафия, наркотици и проституция… Но каквото можаха братушките, това направиха!

На заседанието днес няколко трезвомислещи депутати предложиха „Турция и Русия“ да се заменят с понятието „други страни“, но мнозинството от ГЕРБ-ери и Реформатори изрева като ранена пантера и дума не даде да се издума, че някоя друга държава освен горепосочените две има интерес да се меси във вътрешните ни работи.

Те съзнателно пропуснаха ЕС, не защото те не се месят в политиката ни, а защото сами го пожелахме.

Още по-странно бе, че нито един народен избраник не посмя  дори с половин уста да назове и прибави САЩ в числото на държавите, които активно и грубо се месят във вътрешната ни и външна политика!

Защо бе, родни политици, сладки?

Защо не виждате по-далеч от носа си и се правите на чалнати по въпроса кой най-много се меси в личната политика на България?

Има ли у нас организация с името „Русия за България“?

Има ли списък с руски НПО-та, които хвърлят тук милиони левове за медии, за изкривяване на истината, за майдани, за всенародно доволство, за сваляне на неудобни правителства? Има ли поне един посланик, какъвто беше Уорлик, който през ден тичаше към телевизиите и ни даваше акъл как да живеем и какво да правим?

Руските танкове ли са в момента у нас, или американските – под предлог, че щели да правят цяла година учения?

В Москва, или във Вашингтон тичат Цецко и Бочко да удрят метани и да слушат поредните инструкции?

Хайде веднъж бъдете честни – кой ни третира като 52-ри щат? Кой ни е превзел армията, небето, морето, границите и кой е кукловодът в политиката ни? Русия или САЩ?!?

И изобщо има ли нужда от такава комисия, когато вече сме се продали и без сребърници?

Целта на такава комисия е единствено съвсем да се скараме с Русия.

И самото решение за създаването на въпросната комисия е продиктувано от САЩ. Дотолкова сме независими!

Смеете ли да кажете името на държавата – агресор! Хайде ще ви помогнем: С А Щ !!! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/k3sr1mOXtS8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

24 коментара

  1. Абе Русофили скапани Вие какво сега искате да кажете че Руснаците ни били построили хахахаха плюем ние на Тези заводи стига с тая пропаганда. Те ни окупираха.

    • Начо много си проз по добре си мълчи че и другите го разбраха

    • Хлопа ти дъската-бяхме в първите 30 икономики,сега сме до Бурунди на 120 и не знам вече кое място !Златото ни отива в Канада,полята пустеят ,българите бягат !Ог кого бягат ,бе ?От руснаците ли ? Бягат от КОЛОНИЯТА на САЩ и Европа-България

    • НА ФЕСОВЕТЕ ИМ ДУХА ПОД ОПАШКАТА ЧЕ ВЗЕХА И КОМИСИИ ДА ПРАВЯТ !ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ОТ ИМЕТО РУСИЯ !

    • Ми…руснаците не знаеха поговорката: “ На българин непоискани добро не прави!“…Сега ясно ли ти стана какъв нещастник си???

  2. Абе, соросоид скапан. Я ми покажи един американски завод у нас преди и сега?

  3. Най – големият агресор е Русията с алкохолизираният Путьо, който обаче няма да го огрее да станем тяхна република! А вие от скандално, вземете си махнете тъпите реклами, че се отварят по всяко време и на неподходящи места! така ще си загубите стотинките, които получавата от кликовете на абсурдните ви статии!!!

    • До соросоидния платен педераст Just_me: Що не си таковаш майката бе платена американска отрепко!

    • Ей охлюффф , за курвата пияна хилърито , за нея кажи ! Да прехвърлят топката в чуждия двор , това е курвенската краварско юдейска политика и ти по тъпизъма който изръси , се вижда че си под контрола на няколкото долара и дозата прашец БОКЛУК НЕЩАСТЕН !

  4. Омръзна ми от платени соросоидни българи-предатели в тази държава! Особено по форумите!

  5. Колко от русофобите са на повече от 30,максимум 40 години? И понеже сте компетентни сигурно знаете и колко руски (съветски) войници – войска е имало в НРБ ? А колко американски има в РБ?

    • Спокойно, брат! Тия, които наричаш „русофоби“ всъщност са едни най-обикновени селски соросоидни сополи, на които „Америка за България“ плаща по 10 цента на пост да коментират глупости – с две думи платени соросоидни тролове. Целта им е да дразнят и изнервят, както и да създават илюзия у потребителите, че са много. Всъщност тия платени отрепки са не повече от 300-400 човека в цялото интернет пространство. И запомни: Единственото противодействие срещу соросоидния трол е да не му обръщаш никакво внимание, колкото и да те дразни и провокира. Само това го убива!

    • Деградирани от дрога жълточовковчета , за някой долар продават и предават дори майка си и баща си !

  6. ТОВА Е МНОГО ОПАСЕН ХОД С НЕПРЕДВИДИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ…В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ОСВЕН „ВИСОКО-ПЛАТЕНИТЕ“ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБ, СЪЩЕСТВУВАТ ОЩЕ ШЕСТ МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ПОДАНИЦИ !
    СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ В ПРИЧИНИТЕ, ЛОГИКАТА И ДЕЙСТВИЯТА НА САЩ ЗА КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ОРЪЖИЕ И ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА, ИЗВЪН РЕГЛАМЕНТА И АНГАЖИМЕНТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ В НАТО !
    СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ И ВЪРХУ ТОВА, СЛЕД КАТО САЩ ИМАЩИ ПРЕТЕНЦИИТЕ ДА ОЛИЦЕТВОРЯВАТ „ДЕМОКРАЦИЯТА“ В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ – ИМАТ ЛИ МЯСТО В УСЛОВИЯТА НА 21-ви ВЕК – ТЕХНИЯТ ИЗМИСЛЕН „ВРАЖЕСКИ ФРОНТ“, ТЯХНОТО ВЕЧНО БЕЗПРИЧИННО ПРОТИВОБОРСТВО И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ, ТЕХНИЯТ МЕТОД ЗА „НАСЪСКВАНЕ“ НА ЕДНА ДЪРЖАВА СРЕЩУ ДРУГА, ПРИСЪСТВИЕТО НА ТЕХНИТЕ ВОЙСКИ ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ПОЛША И ПРИБАЛТИКА, ТЕХНИЯТ „INTERMARIUM“ (ДЪРЖАВА МЕЖДУ МОРЕТАТА) НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЧЕРНО И ИЗТОЧНО МОРЕ И НЕ СА ЛИ САЩ ПРЪТА В КОЛЕЛОТО ЗА МИРОЛЮБИВОТО РАЗВИТИЕ НА СВЕТА ?

  7. Всеки български електромер плаща такса ,,СОЛИДАРНОСТ,,за принудително наложената твърда цена за изкупуване енергията от двата ,,американски,,ТЕЦА-хитреците са се договорили за цели 20 години.Договорите са тайни.Това са американските инвестиции в България.Да не забравяме и по някой милион за военните във вид на старо оръжие или дребни суми за фондациите им.

  8. nie balgarskia narod koito iznemogva i nosi na garba si parlament koito ne raboti cigani ne rabotiat i emigranti garba na naroda ne izdarja veche nie naroda na balgaria bihme se radvali vsichki vie hrantutnici da ste pokoinici zaedno s predatelia na naroda mafiota borisov tartei

  9. do bratskia ruski narod bratia balgaria e palna sas amerikanski boini masini i orajie badete bditelni gotviat napadenie srestu vas ucheniata sa prividni za zabluda nie balgarskia narod i general radev sme s vas nai golemia vi vrag e upravliavastata mafiotska partia i predatelia borisov toi prdade na amerikancite i nas sobstvenia si narod i vas predvaritelno napravi magistrali za nato prodade balgaria za bazi na nato srestu rusia obichame vi i neka gospod e s vas

  10. balgaroubieca predatelia na balgarskia narod e petro porsenko nomer 2 nato ne plasta naem zastoto borisov ni prodade na amerikancitemagistralite napravi za nato samo ne kazva za tainite himicheski labolatorii za biologicho orajie v balgaria znae che naroda go mrazi i se e zael da podmenia balgarskia narod s cigani i emigranti malkia aleks ubit ot izbiratelnia kontingent na borisov umria po vina na mafiota na den umirat po 200 choveka v balgaria dano vnuka na predatelia borisov ima sadbata na aleks vsenarodna revolucia 9 septemvri 2017

  11. do bratskia ruski narod bratia upravliavastata mafia v parlamenta vodena ot mafiota borisov sazdava komisia ot predateli za borba s vas balgaria e palna s amerikanski voinici i orajie mnogo boina tehnika badete bditelni gotviat napadenie srestu vas zaedno s upravliavastite predateli na balgaria nie balgarskia narod zaedno s general radev sme s vas da jivee bratska rusia

  12. nie losia choveski material na balgaria koito upravliavastata mafia nachelo s borisov balgaroubieca iska da podmeni s cigani i emigranti zastoto samo te ste glasuvat za nego zaiaviavame che obichame bratska rusia mrazim vas amerikancite nato es i zaedno s general radev se vazhistavame ot bratskia ruski narod i gi obichame da jivee bratska rusia da jivee bladimir putin

  13. Това глупаците нямат свършване не изключвам и Н С !Политиците ни са гола вода !В главите си носят тиня вместо сиво вещество !Занимават се с неща който нищо не зависят от самите тях ! Задавам си въпроса : имаме ли нужда от такова Н С което е факт цели 28 години ? Народе ????

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *