Кой Отвлече и Преби брутално синът на бизнесмена Миню Стайков – Виж Тук:

Синът на бизнесмена Миню Стайков, Стайко Стайков, който изчезна безследно миналата есен и 4 месеца бе официално обявен за издирване, се появи най-изненедващо се появи най-изненадващо миналата нощ пред „Пирогов“. Лекарите от болничното заведение са го приели с множество рани по главата. Стайко е в критично състояние и е неконтактен. По неофициална информация, синът на алкохолният бос Миню Стайков е бил отвлечен още през октомври, миналата година, малко след ареста на баща му.

Стайко Стайков е в тежко състояние след отвличане и побой

Стайко Стайков беше обявен за международно издирване в началото на октомври 2018 г., след като баща му Миню Стайков, собственик на Винпром „Карнобат“ и „СИС Индъстрийс“, бе задържан.

 Стайко Стайков е бил отвлечен в периода около задържането на баща му и оттогава бе в неизвестност, съобщава сайта „Гласове“.  Все още не е ясно кой го е закарал миналата нощ пред „Пирогов“. В момента момчето е под охрана и никой не се допуска до болничното му легло.

 29-годишният син на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко се е прибрал снощи с такси в една от къщите си в София. Там е бил поет от охранителите му, а през нощта е бил прегледан от лекар, който е обработил и зашил рана на главата му. Освен нея, Стайко Стайков има охлузвания и синини по тялото. Това съобщи на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Тази сутрин Стайков-син бе приет в „Пирогов“, като пред дежурния следовател на МВР в лечебното заведение е заявил, че е бил отвлечен, пребит и изхвърлен от биячите от кола, движеща се с висока скорост.

Комисар Иванов обаче заяви, че към момента това са само твърдения на 29-годишния мъж, който бе обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол още в началото на октомври м.г. Столичната полиция работи по изясняване на случая.

„Тази сутрин, около 9.12 ч., е подаден сигнал за намерен човек в безпомощно състояние на паркинг. На място веднага е изпратен екип на Спешна помощ, който е посрещнат от човека, подал сигнала. Лекарите са въведени в близка къща, където се е намирал Стайко Стайков. Той е бил прегледан и медиците са взели решение да го закарат в „Пирогов“. След пристигането на Стайков в болницата и обясненията му в СДВР е подаден сигнал от колегите ни там, че той е бил отвлечен. Но това са негови думи“, допълни Ивайло Иванов.

Да, според официалната версия, Стайко Стайков, който към момента е неконтактен и в тежко физическо състояние, а също така е бил открит в безпомощно състояние, все пак е успял да каже на влизане в болницата, че е бил отвлечен. Сериозно противоречие.

Близките на Стайков също твърдят, че не са имали контакт с него, откакто е бил обявен за издирване. Ние нямаме данни от партньорските ни служби, колеги, близки и познати на Стайков да е имало някакви неправомерни действия спрямо него, като отвличане и побой. Това са си негови твърдения и ние работим по тях. Със самия Стайков още не е проведена подробна беседа, тъй като е в болница. Но общо взето казва, че няма спомени“, каза още полицай Иванов.

Прокурорът от Специализираната прокуратура Ангел Кънев пък съобщи, че тази сутрин в 9 часа в държавното обвинение е входирана молба, подписана саморъчно от Стайко Стайков, че едва вчера – 27 януари е разбрал, че е издирван и е готов да сътрудничи на разследването.

„Адвокатът му има подписано пълномощно. Той се обади на стационарния телефон в Спецпрокуратурата, за да каже, че ще се яви с клиента си. Не е споменавал, че клиентът му е в болница. Проверени са адреси на всичките близки, шофьорите, дамата, с която съжителства Стайко Стайков – никой не е потвърдил, че той е отвлечен. Ние не знаем дали той е бил отвлечен. Назначили сме експертиза за здравословното му състояние. Има издадено и постановление за 72-часовото му задържане. Уверявам ви, че издирването му не е било формално. Изисквал съм ежеседмични доклади относно проследяването и засичането на това лице“, каза Кънев.

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Бойко и цецо са организирали побоя от 30 години бойко и цецо бият отвличат и избиват народа

  2. Абе Българи, не ви ли прави впечатление че нещо много ‘Организирани престъпни групи’ се появиха в последно време, и все се разследват, преследват от ‘Специализираната прокуратура’ начело със ‘специализирания прокурор’ Иван Гешев, който явно е решил да надмине кръволока Никола Гешев и да ни избие до крак. Забележете че винаги са наприцел хора които притежават оръжие- военни,полицаи,бивши военни,бивши полицаи,ловци,изтребват се цели семейства като се инсценира че бащата изведнъж полудял разбираш ли и убил жена си, че и детето си убил, искал да убие, отвлякъл го, бягъл с него, и какво ли не сценарии.Още ли спите? Какво чакате? .. Това ли чакате:
    Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.
    Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.
    Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.
    Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.
    Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.
    Време е за действие, не за приказки!
    Народе!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *