Кой и как изпусна Деси Слава да стане победител в „Биг Брадър“

Деси колаФолкпевицата Десислава спечели звездния Биг Брадър и се окичи с титлата „любима звезда на България“. 

Деси не беше номинирана нито веднъж в предаването и докато атовете се ритаха, никой не виждаше в нейно лице опасност. Обикновено фолкаджийките стигат до финал, ако не са Бони, а след това първи си тръгват. Този път обаче Деси мина между капките, тъй като реално не дразнеше никой и всички се отнасяха покровителствено към нея.

За победата на певицата допринесе любимият й Зарко. Той влезе на втората седмица, когато Деси беше изплакала една кофа сълзи за него и всички бяха в течение на раздялата им, на нейното страдание по него и на ината й, че ще я обича такава каквато е, а не да иска непременно да живеят заедно и веднага да му роди дете.

Когато Зарко влезе, всички съквартиранти се обединиха да ги сдобряват, дори Евгени Минчев се направи на сватовница. На така наречените випове и през ум не им мина, че така изтикват певицата напред и я правят симпатична на зрителите, а много жени припознават в нея себе си.

Деси пеенеДесислава преобърна вота за себе си и на самия финал, когато всички кандидати за слава трябваше да пеят пред публиката. В интерес на истината те се справиха неочаквано добре. Но Деси буквално изправи публиката на крака като изпълни акапелно с квартет   „Славеи“ две народни песни.

За пръв път ми се случва да получа нещо ей така, каза певицата, когато й бяха връчени ключовете за колата. За всичко се е налагало да положа много труд и усилия. А сега…какво ще правя колата – ами ще я карам, усмихна се тя и се поклони дълбоко на публиката.

https://youtu.be/M45Ik2CW1iU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *