Кой и Защо Създаде ГЕРБ? Бивш Министър ВЗРИВИ мрежата с РАЗКРИТИЯТА си! Истината е Ужасяваща! Виж Тук:

„Извън митовете и легендите за това как е създадена ГЕРБ има едни истински и прелюбопитни факти, които се знаят само от ограничена група хора“, написа тези дни в профила си в социалната мрежа бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Официалната герберска легенда твърди, че за учредяването на партията нямало пари и за да я регистрират и финансират в началото, новите партийци буквално събирали стотинките от джобовете си. Това твърдят първите герберски активисти.

Истината обаче е съвсем друга: Всъщност за създаването на партията си ГЕРБ Борисов взима от банката на Славчо Христов „Сибанк“, както и от самия него, огромна сума пари. Сума, която не е било предвидено да връща, защото Христов и стоящият зад гърба му Иван Костов са получили от Борисов обещание за влияние в бъдещото гербаджийско управление на държавата. А след това Борисов е кандърдисал няколко крупни бизнесмени – и те да дадат по някой милион, като в замяна също им е обещал високи управленски постове и светло бизнес бъдеще.

Още щом става Главен секретар на МВР, Бойко Борисов прехвърля охранителната дейност на МВР към частната си охранителна фирма, а това е огромен финансов приход. И никой в държавата не е посмял да му каже нищо напреко. След това бавно и постепенно прехвърля повечето финанси на Вътрешното министерство към „Сибанк“, в която Борисов вече е купил от Славчо Христов чрез подставеното си лице – Цветелина Бориславова. По тази престъпна схема Боко хем прибира едни държавни пари (печалбите на МВР), хем събира и парите от рекет върху най-крупните бизнесмени в държавата, които Главния секретар вече е пречупил и принудил да му се отчитат, за да не им праща „качулките“ от ГДБОП с тв. камери. И рекетираните крупни бизнесмени са си плащали, за да ги остави намира“, написа във Фейсбук Богомил Бонев.

Ген. Богомил Бонев

 

Мизата на Борисов в началото е била: „Цакай ми 30 % от печалбата си и няма да те закачам! (Но с времето велможата на ГЕРБ изнаглял и има данни, че е налагал някои отделни бизнеси с „данък Спокойствие“ – над 70 % от печалбата). 

Но да се върнем в първите години на Борисов в политиката: Всички оплетени в мрежата бизнеси, си плащали навреме, защото се страхували от новата криминално-политическа групировка, овладяла държавата. И защото виждали по телевизията как МВР и неговия Главен секретар наказват непокорните. Нарочените за отстраняване бизнесмени фалирали буквално за дни. А някои по-инатливи, които се мислели за силни, преди да фалират – ядяли и бой. Престъплението срещу бития се завеждало срещу „неизвестен извършител“ и той така и не се намирал.

И като стана дума за престъпления, някои престъпни групировки са били принудени също да се отчитат на Главния секретар, а по-късно и на новосъздадената МУ партия ГЕРБ. Борисов и верният му паж Цветанов стартират поредица от акции с десетки зрелищни арести, на които раболепно тичат с камери и микрофони представители на всички медии. Някои журналисти – защото вече ГЕРБ им плаща, а други – за да не изтърват новината. Която новина, според медийната поръчка, винаги се слага на челно място в новинарския блок. Така пиар акцията за популяризирането и обожествяването на Борисов, която започнала още докато кметувал, набира невероятна скорост когато същия става Гл. секретар на МВР.

Емблематичен за горе казаното е случаят с печатницата за фалшиви евра и долари в Бургас. Полицията я разкри, но арестуваните фалшификатори бяха оставени вътре още часове наред. Вместо да ги закарат в ареста, те почти цял ден бяха охранявани в малкото им ателие до гарата. На всеки час радиостанциите и местните телевизии съобщаваха, че са заловени, но никой не можеше да отговори на въпроса защо още не са зад решетките, спомня си Богомил Бонев.

Чак надвечер оклюмалите от чакане журналисти научиха каква е истината: Преди мръкване довтаса Бойко Борисов и застана за снимки пред вратата. Едва след 30-минутно позиране с чупки и стойки той най-театрално, досущ като екшън герой, изрита вратата, нахълта и лично подбра фалшификаторите. Измъкна ги навън за яките и под обстрела на фотоапарати, журналистически въпроси и камери, ги вкара в арестантската кола с решетките. След което заяви, че всички престъпници ще бъдат натикани в затвора, а той самият ще бъде строг и безмилостен.

Изпаднали в телешко умиление, всички медии предадоха тези думи. И в калабалъка никой не попита къде са аджеба както фалшифицираните пари, така и паричната печалба на фалшификаторите. Тръгнаха слухове, че печалбата на бандитите била огромна. Но веднага бе пуснат и контраслух за някакъв си съучастник на фалшификаторите, който като чул по новините, че работилницата е разкрита, се качил на самолет и избягал от България… с всички истински пари. Къде и с колко точно мангизи- никой не разбра. Месеци по-късно тръгна и трети слух- че конфискуваните от фалшификаторите истински пари са отишли за финансирането на ГЕРБ!!! Но никой нищо не доказа, защото никой нищо и не търсеше“, спомня си топ ченгето и бивш вътрешен министър Б. Бонев.

Според Ген. Бонев, в момента хватката е така затегната около вратовете на мутрите, че данъка „ГЕРБ“ е стигнал 70 % от печалбата им. Но пък мафиотската партия гарантира на мутрите спокойна „работа“, бездейна полиция и пълна свобода на действие, освен ако не се замесят в някой кървав екшън.

Днес Борисов и Цветанов твърдят, че за първите избори на новата ПП ГЕРБ са намерили пари за реклама, като са ипотекирали домовете си. Цветанов обаче не уточнява кой от шестте апартамента на тъща си е ипотекирал.

Журналистите охкат и ахкат по огромната саможертва и никой не попита не беше ли нарушен Закона за политическите партии, според който едно лице има право да дари само до 5 000 лв.

И как Сметната палата прие отчет от половин милион лева дарение от двамата – Борисов и Цветанов, без дори да провери произхода на парите им и дали това дарение всъщност не е пране на пари.

И навремето, и към днешна дата ГЕРБ се финансира по всякакви сенчести начини. Но никоя институция не смее да направи проверка, категоричен е Богомил Бонев. Skandalno.net

Редактор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

11 коментара

  1. Имам чувството, че това което става сега в България, е копие на това което е ставало в САЩ в началните години от тяхното съществуване. Мафията не съществува в тази си форма в която е съществувала преди. Сега съществуват две партии. Едната е за абортите(на жените)- демократите, другата е против абортите – републиканците. Това така беше поне преди 20-30 години. Разлика между двете партии почти не съществува. Така на хората им е отнето правото на избор. Всъщност дори да има разлика в отделните партии както е в момента в България, то изборите се печелят от тези които хвърлят най-много пари за тях. Ако парите нямаха роля в изборите, то никой нямаше да дава пари за избори. Известен факт е, че изборите в „свободните демократични“ страни се купуват, или се налагат от мафия, която още не е превзела властта изцяло. Когато мафията проникне в политическите партии, тогава няма да има нужда от преследване на престъпниците, защото престъпленията ще бъдат узаконени. Става въпрос за големите престъпления, като грабеж и експлоатация на човешкия труд.

    • Не знам защо, но ми се струва. че жените в ГЕРБ са с много съмнителна интелигентност. Нещо повече – криат или лъжат какво са завършили, мислейки, че интелектът им се умножава. Смешно…

  2. Няма кой да се върже на тия бълнувания и откровени тъпизми, които ръсите! Западът спонсорира създаването на „ГЕРБ“, идването на „царя“, на Костов и на всички „експериментатори“, които теглят България към робските вериги от западен тип.

  3. нас братска РУСИЯ ни покани на разходка сред звездите, , , а не на отвратителен гей парад на увиснали и посинели задници на мършави извратеняци , които се въртят като гладни хиени около колонизаторите във АМЕРИК. ПОСОЛСТВО !
    След РУСИЯ , България е 2 космическа страна със космонавт- Георги Иванов- това е факт ,ПРОИЗВЕЖДАХМЕ ЕЛЕКТРОНИКА , СГЛОБЯВАХМЕ ЛЕКИ КОЛИ – -СТАНДАРТА НА ЖИВОТ БЕШЕ 5 ПЪТИ ПО-НИСЪК- – И ЦЕНТРАЛИТЕ ЗА ТОК РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИНА ,СЪС 0.02ст за киловат-час когато бях дете ,и гълтах мазни банички със чисто краве сирене по 0.10 ст !
    А лятно време сме купували домати по 0.05 ст за килограм , ха-ха-ха- ха , ясно ли е на англо-сакските кучета от ЕС ?? СЛАВА НА НАЙ-ЧОВЕШКАТА НАЦИЯ НА СВЕТА , СЛАВЯНИТЕ-граждани на РУСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ !

  4. другаря БОЙКО Е ДЛЪЖЕН като агент БУДА- БОЙКО БУХАЛКОВ ЦЕЛУФКОВ , тия неговите пишман политици-вагабонти ,и неграмотните кметове шашмаджии и факири по селата да ги назначава след изпит по български ез. – „Епопея на забравените“ от дядо Вазов , и история – „Септемврийският преврат-1923г уж „въстание“ в България, и опита за Ционско-Коминтерновски преврат на световното жидо-банкерско котило през погледа на Гео милев и Антон Страшимиров – в поемата “Септември“ и романа „Хоро“ !
    Тогава да видим кой ще им фалшифицира протоколите на тия безродници- Израелско-Турски минетчии !

  5. АГЕНТ БУДА разсипа МИКРОНА ОТ ЦАЛУФКИ- – – ЗАРАДИ НЯЯ ПАРИ , , ,евро-фондовете , , , В ОНАЯ БАНКА , , ,НА ЗАПЪД – ДЕТО СА ГУСПУДАРИТЕ, ДА ГО ЕБЪ В ГЛАДНИЯ ШОПСКИ ГЪС , И ИЗВИНЕНИЕ , , ЦИГАНСКО БАРОН – МУТРАГЕНЬО БУХАЛКОВ , А БЕ СМОТАНЯК– – КАКВО СТАНА СЪС ОНИЯ 300 000 ФАЛШИВО-ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ ОТ КОСТЕНЕЦ , В КАШОНИТЕ ,ГОТОВИ И НАДПИСАНИ- ЗА БУРГАС , , ЗА БЛАГОЕВГРАД – -СЕГА ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ- -НЯКАКВИ ШАШМИ НА ГЕРБ – ЗА ЗАБАВА НА иКЛИТУРАта ?

  6. Бонев, за ГЕРБ не знам, защото не съм едър бизнесмен. Но за твоя Костов , го изпитах на гърба си. В данъчното , шефката ми каза , че трябва да плащам 30% данък, върху прихода. Нормално беше 30% , върху печалбата, след приспадане на разходите. Отделно Муравей Радев , прокарваше закони със задна дата, за ни рекетира и фалира.

  7. В създаването на герб имат най много влияние „монтерей“ където борисов се подвизаваше като доносник и изпълнител на поръчкови убийства и самоубиства поръчани от членовете на дс генерали в монтерей един от които е любен гоцев а другите?…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *