Кой е Динко? Ловец на бежанци и патриот… или жалък комплексар и насилник? Виж Тук:

Големият герой на България – ловецът на бежанци – Динко се оказа пълен комплексар и насилник.

Агресията в поведението му отдавна си личеше, но отнесени от „героизма“ му да натръшка няколко мигранти и да ги завърже със свински опашки, медиите и хората, зяпнали пред телевизорите, не видяха огромното его, жаждата за насилие, агресията и манията за слава и величие на ямболския мачо.

Тази дни „героят“ пак се прочу, но не като хулиган на пътя или край браздата, а като безмилостен и арогантен побойник.

Динко предпразнично преби от бой приятелката си Десислава, а тя едва се измъкна от свирепия му гняв.

Мислех, че ще ме убие, разказа разплаканата жена. Бяхме се сдърпали, каза – ела да те прегърна, но аз отказах. Това го разяри, внезапно целият почервеня, приближи се към мен и ми удари шамар.

Скочих да бягам, но той започна да ме влачи за косата и да ме налага с юмруци по главата. Крещеше ми, че му изневерявам и искаше да ми провери телефона с кого си чатя. Не му го дадох, защото това е унижение, но той побесня още повече. Извади нож и ме заплаши, че ще ми отреже косата.  После ме събори на земята и започна да ме рита в бъбреците.

Накрая ме вкара в банята, влезе и продължи да ме удря. Молех го да извика лекар, но той се хилеше насреща ми и заплашваше да ме довърши, разказва уплашената жена.

Когато боят свършил, а Динко излязъл да пийне с приятели, Деси изпълзяла до колата си и с адски болки карала до Бургас, за да е по-далеч и да не я намери любовника й. Отишла веднага в болницата и излъгала, че е паднала по стълбите, но лекарите видяли, че е пребита и извикали полиция. Тогава тя разказала какво й се случило.

Оказва се, че любимецът на народа я пребива за пети път. Той бясно я ревнувал и изпадал в агресия, нахвърляйки се отгоре й. Още първия път Деси искала да избяга, но той я заплашил, че има клип как правят се*с и ще го пусне в интернет. При това по-особен със садо-мазо елементи. А на кадрите се виждала само тя.
Динко веднага се оправда и нападна Деси, обръщайки се към нея с характерния си назидателен тон.  „Нит съм те бил, нит съм те вкарвал в  банята. Що не кажеш колко беше пияна и  как се търкаляше навсякъде и раните ти са оттам?“ Той стигна и по-далеч обвинява приятелката си, че е луда и разказва, че няколко пъти е крещяла по улиците, понеже искал да се разделят.

Той лъже! Не съм психично болна и съм готова да го докажа – плаче малтретираното момиче. Искам да му бъде наложена ограничителна заповед. Страхувам се, защото се закани, че ще ме убие. От една година упражнява юмруците си върху мен. Не избягах от страх, защото ме заплашваше.

Сега съм готова на всичко, за да не се повтори това с друго момиче и той да се гаври с него като с мен, категорична е Десислава, която вече си е наела адвокат и ще съди Динко за побой.

Не сме били там, докато я е бил, не сме преки свидетели, но наглостта на ловеца на бежанци светеше като червена лампа през цялото време, откакто се прочу. Той непрекъснато се удряше в гърдите за натръшканите бежанци, тичаше да помага на закъсали по пътя, без да са го канили, даваше навсякъде интервюта, правеше се на алфа мъжкар дори във „Фермата“ и се забъркваше в скандали, от които винаги излизаше сух.

Даже се снима как клечи по голяма нужда в двора си и гордо разпространи фотоса с лъсналия си задник.

На фона на огромната си неграмотност, която показа в писмо до хората във „Фермата“, Динко не криеше амбициите си да стане политик, да направи партия, в която не се иска акъл, а мускули.

Ако направи партия, то наистина може да спечели много привърженици след последния си „подвиг“. В България статистиката показва, че всеки трети мъж малтретира жена си. А това са хиляди потенциални Динковци, изтъкани от комплекси нещастници, които могат да се окажат огромна политическа сила.

Освен ако не се обединят тормозените и мачкани от тях жени… Skandalno.net

Автор Станислава Славова Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *