Ковид-19 и Цветната революция Прикриват ОКОНЧАТЕЛНИЯ ФАЛИТ НА ИМПЕРИЯТА САЩ!

„Това е война“ – каза Си Цзинпин. „Това е война“ – каза Путин. „Това е война“ – каза Хаменей. „Това е война“ – каза Мадуро. „Това е война“ – казаха някои европейски политици, които все още могат да мислят, като Макрон и Орбан. „Това е война“ – казаха някои африкански политици. „Това е война“ – казаха някои латиноамерикански политици. „Това е война“ – каза даже Тръмп.

А някои казват, че ние от Skandalno.net прекаляваме с думата „война“. Напротив. още ви щадим с истината за последната контраатака на глобалистите срещу човечеството, прикривана с COVID-19, което първи (още на 16 март) разшифровахме и оповестихме като „коронавирусна информационна диверсия“.

Според старата максима, че доброто по света е 99,9 %, а злото е само 0,1 %, но е добре организирано, отговорът на въпроса кой и защо организира „пандемията“ не е труден.

Да се опитаме да вкараме малко разум в лудостта:

Накратко Ковид-19, както и бушуващата в момента цветна революция в САЩ, са параван и димна завеса, прикриваща краха и страха на западната система, която стигна до втората Велика депресия и респективно до дъното. Ситуацията е катастрофална и не може да бъде спасена.

От макроикономическа гледна точка всичко е ясно – това е колапсът на империята САЩ, който ще повлече целия свят.

От историческа гледна точка това е нова фаза на прехода към поредния исторически цикъл. Ето защо върхушката на САЩ реализира стратегия на фазов преход, т.е. на изход от сегашния икономически финансово-политически, социален и всякакъв друг световен ред, към формиране на техен нов ред. Но опитите за спасяване на финансово-икономическата и политическа система на запада, са опити за съживяване на гниещ труп.

Реалната картина показва, че става дума за повторение на Великата депресия от 1929 г. с още по-голяма дълбочина, тъй като сегашната криза носи не само икономически, но и общоцивилизационен характер. Прословутото глобализиране изигра на човечеството и преди всичко на неговите инициатори – САЩ, най-лошата шега. Всички негови плюсове сега, по време на новата Велика депресия, се превръщат в унищожителни минуси и тя руши досегашната неолиберална система. Човечеството стана заложник на тази безумна ситуация. Тя провокира и размножава старите и ражда нови конфликти.

Тръмп обаче избра най-лошият вариант и се опитва да излезе от блатото за сметка на другите страни – конкуренти, като им създава проблеми, за да бягат по-бавно.

Спрямо Русия, която вече е енергиен и военен лидер №1 в света- Тръмп пречи на Северен и Турски поток. Към това добави и тоталното дестабилизиране на стратегическата сигурност на света.

Но коронавирусът беше внедрен от американците конкретно срещу Китай. Защото Китай в момента е основният противник и съперник на САЩ и глобализма. Той е най-голямата национална държава и икономика, която прокарва и нов геополитически вектор „Един пояс, един път“.

Атаката срещу Китай трябва да замени Made in China с Virus from China във варианта „дълбоката държава“ САЩ срещу най-силната национална държава Китай, който е с най-голямо население и с най-големи перспективи.

Започвайки нова икономическа и информационна война срещу Кштай, САЩ искат да разделят света отново на два блока както по времето на Студената война – този път обаче на прицел е не Москва, а Пекин и новото разделение ще е по вектора „за и против“ Китай.

Заради това Тръмп опитва стария арсенал – дестабилизиране на Китай чрез Хонг Конг и Тайван.

Но Китай вече е най-голямата икономическа сила на планетата. И вместо дългоочаквания от Вашингтон след милениума „Американски век“… настъпи „Векът на Китай“, който още преди 10 години изпревари САЩ по всички икономически и финансови показатели.

Само Китай днес произвежда цялата световна номенклатура във всички отрасли без изключение. Повтарям – цялата номенклатура:

  • още през 2011 г. Китай си върна статута на производител № 1 на планетата, изгубен през далечната 1859 г. след опиумните войни срещу Китай от Великобритания;
  • делът на Китай днес на пазара на високите технологии е два пъти по-висок от този на САЩ;
  • от 2012 г. Китай е най-големият автомобилен пазар на планетата;
  • златните и валутни резерви на Китай са № 1 на планетата;
  • Китай е водещ производител на злато на планетата…

Можем да продължим. В екипа ни има журналист, който следи отблизо Китай от средата на 70-те години на ХХ век.

Значи, ако има реална опасност от война, тя е между САЩ и Китай. А когато Пекин тръгне да размахва пръст и да предупреждава САЩ, както направи наскоро, това значи, нещата са много сериозни.

На този фон COVID-19 е упражнение в междучасието.

Разбира се, само наивници могат да си мислят, че в САЩ и Китай не знаят тайната за източника на вируса, независимо дали беше изтърван в Ухан, Франция или Форт Детрик. Бил е разработен с парите на Бил Гейтс и Сорос срещу Китай, но май тия същите получиха ответен шамар „отнякъде“ с още по-смъртоносна модификация срещу тях самите.

Какво написа тези дни един от най-добрите международни източници, който следим от средата на 90-те години – Чип Тейтъм: „Бил Гейтс, Хенри Кисинджър и Блумбърг с внимателно планирани огромни финансови инвестиции, под прикритието на Глобалния съвет, затвориха глобалната икономика и превърнаха коронавируса в неоправдана пандемична криза. Целта е да бъде унищожена световната икономика, а на планетата да се нормализира и утвърди нов системен тоталитаризъм, прокарван от глобално правителство.

САЩ вкараха в действие и налудничавата теория за „мракобесието 5G“, което обвързаха с коронавируса без никакви доказателства. Кой има сметка да раздухва тази конспирация. Всъщност задачата е за първи клас. Тя звучи така – Китай има 5G /значи и Русия ще го има/. САЩ нямат 5G, тяхното все още е на прекалено примитивно ниво. Кому е изгодно да настрои цялото човечество срещу 5G? Напънете се! И защо срещу 4G нямаше такава свирепа контрапропаганда, въпреки че 4G действа частично в същия честотен диапазон, даже с по-голяма мощност от 5G. И дали Гейтс щеше да използва технологията 5G, ако я имаше. Много би искал, но я няма. А внедряването на 5G означава край на бизнеса на Гейтс и на САЩ във високите технологии. През декември 2018 г. Apple имаше 2 първи места сред първите 29 глобални номинации. През декември 2019 г. нямаше нито едно първо място, въпреки че е оценена за 1 трилион долара. Вместо Apple на първо място се появи китайският Huawei.

Кога започна войната на САЩ срещу Huawei? Правилно – през декември, 2018 г. А кога достигна своя пик – през декември 2019 г. с арестуването накитайската директорка на компанията в САЩ, като отново е замесен Бил Гейтс в момент, когато в Ухан китайците демонстрираха своята 5G-система, която свързва почти всички други технологии, чиито пазар е няколко трилиона долара.

Страните, начело с Китай, които ще усвоят този пазар, ще получат технологично преимущество за следващите 10-15 години. Тук изоставането на САЩ ще бъде непреодолимо, каквото е и изоставането им спрямо Русия във военната и енергийната област…

…И САЩ хвърлиха своите най-законспирирани агенти с биооръжието.

 

След което настъпи втората фаза от конфликта – Цветната революция в САЩ, замаскирана като анти-расистки протест. Но за това ще напишем в някой от следващите ни коментари.

Та, затова в началото на този анализ споменахме, че доброто по света е 99,9 %, а злото е само 0,1 %, но последното е добре организирано.

Какъв ти ад? Всички дяволи са тук, на Земята. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Твърде дълго лица като Бил Гейтс си развяват коня из цял свят, за да загубят така скоропостижно. Ако се замислите, те винаги са атакували младите и напредничавите (много сериозно се колебая за кавички). В крайна сметка имат доста силно влияние сред тях, а това е сила. Колкото повече се забързваше света в последните години, толкова хората имаха по-малко време да четат, да сравняват, да намират информация и да мислят. Така по желание или не, те влязоха в коловозите, предварително подготвени от „организираните“ както ги определяте. Тези коловози са управляемост, чрез ограничаване на мисленето и меркантилност, чрез повишаване на желанията.
    Ако четеш една книга, ти я интерпретираш в собственото си съзнание, а някои дори си изграждат образи, пейзажи, цялостна атмосфера. Задаваш си въпроси, търсиш решения, които авторът не е дал, оборваш тезите му. Това е голяма мозъчна гиманстика и най-важното, при едно и също произведение, у всеки е различна. Това се промени. Промениха го компютрите и интернет. Мога да го кажа, защото от самото начало живея на границата между лесното и трудното. Лесното е да видиш, да чуеш, да приемеш единствената гледна точка на авторите на филми, игри и интерактивни забавления. Тя е заложена в кода на програмата. Там има едно „ако не“ и след него или се оказваш в началото или извън играта. Може да не го осъзнаваме, но тази ограниченост ни прави слаби и податливи на команди. ТЕ използват точно това. Наблюдавам себе си и децата. Аз се отказвам, когато разбера, че играта е нечестна, а те приемат това и продължават до „победата“. Това обаче не е победа, това е съгласие с плановете на създателите. Темата е много обширна, но най-страшният извод до който съм стигнал е, че опитвайки се да създадем изкуствен интелект, унищожаваме собственият си. Оставяме някой да прави децата ни полуроботи, а после се бунтуваме, а те ни гледат учудено и са готови да кажат „какво от това“. Значи Гейт и Сорос са победили, а ние губим защото не сме разбрали, че „новото“ не винаги е прогрес. Лесното не винаги е напредък.
    Не съм оптимист. Виждам щастливи родители, доволни, че детето им е по-умно от тях и играе на „телефона“ от две години, без да разбират, че отглеждат чужда раса, кукувици и след това ще е късно да променят нещо, дори и да мислят, че могат.

  2. Ако искате да научите истината, четете Скандално.нет и мненията на Иван. Благодаря и на Скандално, благодаря и на теб, Иван! Абсолютно точни и наистина задълбочени анализи!

  3. Пак голямо Скандално и голям Иван. Когато фактите говорят и боговете мълчат

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *