Кичка Бодурова с първи каприз: Аз съм ВИП! Не ща друг в леглото си!

Кичка много ядосанаКичка Бодурова обеща, че ще покаже четапия си характер и го направи буквално мигове, след като всички влязоха в Къщата.

В мига, в който съквартирантите все още преливаха от любезност един към друг и даже не си бяха разменили нито една лоша дума, певицата вбесено избухна. Тя разбра, че ще се налага да дели леглото си с друг и едва не се хвърли да си тръгва.  Как може? Аз съм ВИП! Това го няма в договора. Всичко съм огледала, като съм го подписвала! Никъде не пише, че ще деля леглото с друг!

Поисках параванче! Ето го параванчето. Значи леглото е мое и само мое! Но по твоята логика някой трябва да спи на земята, разумно изтъкваха логичното съквартирантите. Луна, която си беше харесала същото легло и вече седнала на него, тихо констатира. Значи не ме искаш? Не само теб, никого не искам, парира я Кичка, аз съм най-известната от вас, затова имам специален договор.

Луна кротко каза – в толкова държави по света хората нямат какво да ядат.  А ако намерят, разделят на две залъка си с другия. В толкова страни нямат къде да спят. И спят на улицата. А ние тук тънем в лукс и се караме.

Кичка обаче продължи да се мята и да беснее, а Ернестина се опита да отклони вниманието й, като й направи комплимент, че има много хубави очи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *