Китаеца и Виолета в хор: Дадохме под съд Евгени Минчев!

Китаеца ВиолетаМного солен  ще излезе тазгодишният „ВИП Брадър“ на Евгени Минчев фон Бул.

Първа Венета Райкова се ядоса и обяви, че съди лорда за негово интервю, в което той говори за нея доста  нелицеприятни неща и разказва как я е ритал и я е гонел като навлек от патритата си, буквално я измъквал като парцал на улицата, понеже идвала непоканена и искала интервюта от гостите му. На делото вече е даден  ход, а през март предстои второ заседание, тъй като на първото Евгени не благоволи да се  яви и извади медицинско, че бил с вестибуларни проблеми.

Тези проблеми обаче не му попречиха да се вихри снощи като жури на конкурса „Мис България“ и да показва новия си костюм. Дело заведе и Ваня Червенкова, която също се почувства засегната от него.

Бившият съпруг на Азис Николай Първанов  и половинката му Виолета също обявиха днес при Гала, че са завели граждански иск за нанесена обида срещу Евгени Минчев.  Смятаме, че през януари още нещата ще се задвижат в съда – сподели двойката  в „На кафе“.

На няколко пъти пиарът твърдеше, че  е имал три месеца наред интимни отношения с Китаеца, спали са заедно в една спалня, водил го е в Слънчев бряг на почивка и една нощ го изхвърлил с шутове от хотелския им апартамент. В това време  жена му Виолета  шетала в дома на лорда.

Версията на семейството е, че са имали устен договор за взаимна реклама, но той бил бизнес договорка, която не включвала  никакви интимни отношения и тях Минчев си ги е измислил.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7Pjr28-INwQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *