Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Киевската Хунта Побесня! Започна масова насилствена мобилизация на Деца, Инвалиди и психично болни! Лов за „пушечно месо“ по улиците в цяла Украйна! (С МНОЖЕСТВО ВИДЕА)

Украинската армия е в колапс и пред пълна катастрофа. В няколко точки по донбаската линия на съприкосновение, в няколко ключови за ВСУ укрепени района (Бахмут и Угледар) Русия е организирала същински месомелачки. За да не изгуби тези свои ключови укрепления Киевския режим е принуден да праща там все нови и нови резерви от новобранци без боен опит, които не оцеляват и 24 часа под руския ураган от ракети и снаряди.

По последни данни украинската армия е загубила около 500 хил. убити, ранени и безследно изчезнали бойци- цифра, която по никакъв начин не може да бъде компенсирана и която напълно е сринала бойния дух дори на нац. батальоните. Това кара режимът на Зеленски трескаво и истерично да търси нови попълнения за армията. В момента в Украйна тече 9-та мобилизационна кампания, но желаещи да се хвърлят в месомелачката няма. Заклетите бандеровци се оттекоха отдавна към Донбас и в голямата си част вече са при своя идол в ада. А останалите мъже в мобилизационна възраст отдавна са избягали в чужбина или се крият по мазета и тавани.

Затова в деветата поред мобилизационна кампания екипите връчват призовки на всеки, който успеят да докопат- включително на 1-17-годишни деца, на инвалиди и психично болни. Другата им целева група са избягалите в чужбина (които се издирват чрез украинските посолства там) и унгарците от Закарпатието, които доскоро бяха щадени от мобилизация, толкова, колкото и западните „чистокръвни“ украинци от Лвов и Тернопол.

Киев се опитва да лови войници за армията си сред украинците, които са бежанци в страни от ЕС. Това стана ясно от публикувани в интернет документи, които украинското правителство е разпратило до посолствата си в няколко еврипейски държави – Полша, Германия, Белгия, Франция, Чехия, балтийските държави и пр. В тези инструкции до украинските амбасади ясно е разписано „да се връчват призовки на всички украински граждани от мъжки пол на възраст от 18 до 60 години, включително и на хора с физически увреждания – до 30 % инвалидност и психично болни“.

Драмата е чутовна! Според данните, които главнокомандващия на ВСУ ген. Залужни е предоставил на Пентагона броят на убитите украински войници е 270 хил., без да броим безследно изчезналите, ранените и трайно инвалидизираните. Но дори да не разполагахме с тези данни, за големият брой украински военни жертви можем да съдим и по отчаяните мерки на властта, превърнати деветата вълна на мобилизация в отвратителен лов на жива мръвка за фронта.

Украинците започнаха да раздават призови за армията на деца на 16 и 17 години. Майка се опитва да откопчи невръстните си синове от лапите на мобилизационните. ВИЖ ВИДЕОТО:

Украинските граничари заловиха в Закарпатието 13 млади мъже, които се опитваха да избягат от мобилизация в Румъния през Карпатите. Не успяха да се отскубнат, бяха арестувани и отведени да се бият за „свободата и демокрацията“ на колонизираната от САЩ Украйна! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://twitter.com/i/status/1623020892233035778

Мобилизация в Закарпатието! Към мобилизирането на младежи от унгарското малцинство там киевският режим е ожесточено прецизен – толкова, колкото към рускоезичните младежи, които фашистката хунта в Киев е обявила за „неблагонадеждни“ и „граждани втора ръка“. Тези унгарци са хванати, за да бъдат изпратени на фронта. Унгарските тв. журналисти изобщо не премълчаха какво се случва със закарпатските унгарци, на които киевският режим определя съдбата масово да бъдат използвани като пушечно месо. ВИЖ ВИДЕОТО:

https://twitter.com/i/status/1621831456891801601

ХВАЩАТ ГИ В БОМБОУБЕЖИЩАТА И ТЪРГОВСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ, ОТВЛИЧАТ ГИ С ЛИНЕЙКИ ОТ УЛИЦАТА

Всички пълнолетни мъже (на възраст под 60 години – засега) биват арестувани от патрулите на E.D. и отвеждани на фронта, независимо от здравословното и психическото им състояние. Най-масови и брутални са набезите на мобилизационните екипи в районите с руско и проруски настроено население като Одеса, Николаев, гр. Запорожие и Харков. Военните служби за мобилизация и набор стават все по-изобретателни в методите си за издирване и арестуване на хора. От „лова“ в търговските центрове до отвличане на хора с линейки. Последният им прийом е да причакват хора на излизане от бомбоубежищата след края на въздушна тревога. По тази причина много граждани избягват да се крият там, смятайки че там е много по-опасно, отколкото у дома им по време на ракетни обстрели.

МОБИЛИЗАЦИЯТА В УКРАЙНА ВЪРВИ ПО ПЛАН! ВИЖ ВИДЕОТО:

След първите две вълни, следващите 6 вече не са „мобилизация“, а лов на хора с цел да бъдат хвърлени като живо месо за кланица. Киевският режим се отървава от цялото мъжко население на Украйна. Украинци, събудете се! Скоро ще изчезнете. Вдигнете се и свалете нацистката хунта, която ви управлява, преди да ви е избила!

https://twitter.com/i/status/1620417301278511106

В проруския Харков връчването на призовки е особено прецизно. Призовките се „връчват“ в търговски центрове, в големи супермаркети и на оживени улици. Властите не наричат това мобилизация, а „създаване на резерв от личен състав за ВСУ“. ВИЖ СНИМКИТЕ:


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

21 кометара за Киевската Хунта Побесня! Започна масова насилствена мобилизация на Деца, Инвалиди и психично болни! Лов за „пушечно месо“ по улиците в цяла Украйна! (С МНОЖЕСТВО ВИДЕА)

 1. събрано Отговор

  08.02.2023 в 7:14

  Не харесвам войната и когато видя по телевизията мутрата на „Зелето“ ми се повдига. Няма ли най-после да обяват един официален адрес на който да изпращаме информация за местонахождението на техните „герои“ тук при нас – адрес, брой на героите, модел на „Майбасите“ и „Поршетата“ с които се движат из града ни заедно с регистрационните номера, приблизителна оценка в милиони на средствата които харчат по барове,дискотеки, магазини за модни стоки и т.н. Ще укрепят здраво армията на победата и току виж са надвили омразните им „рашисти“. Путин ще ни прости тази намеса във военните му планове – просто му помагаме по-бързо да свършва с тях, че кафа от хохоли тук!

 2. случаен Отговор

  08.02.2023 в 8:03

  Унищожението на християнска Украйна от Американските фашисти ще приключи тогава когато им се запалят источното и западното крайбрежие на САЩ.

  • FuckEU Отговор

   08.02.2023 в 14:33

   Точно. Жалко, че повечето не го разбират. Само че за да изчезне наглосаксонската сган, може би се чака да изчезнат българите, за да се осъществи.

 3. Z Отговор

  08.02.2023 в 10:48

  Време беше, това, което бяха надробили, да си го сърбат!Лапачите вече го „отнесоха“, иде ред на готвачите!

 4. Хм Отговор

  08.02.2023 в 11:37

  Българското правителство нали много активно помага на Украйна, да ѝ помогне да си събере войните-патриоти – всички украинци които щъкат у нас и от които човек вече не може да се размине, да бъдат върнати на Украйна.

 5. Някой си Отговор

  08.02.2023 в 13:13

  1. Украинските войници се изпращат на сигурна смърт! Командването не полага абсолютно никакви усилия за избягване на смъртта, ръководството на Украйна също така. Това трябва да е ясно. Прави се нарочно, за да се ИМИТИРАТ бойни успехи, за да си изпълняват задачите на хегемона, да плаща още издръжката на украинските овластени марионетки. И за да се поддържа илюзията, в която живее Запада, че Русия губи войната в Украйна. Отново ще говоря за това – Почти целият Запад в момента живее в илюзия, че Русия губи, Украйна отстоява и ще спечели. Истината е съвсем друга, месомелачка. Която е толкова жестока, че дори американски генерали и разведки, обръгнали на всичко, не могат да мълчат. В момента се унищожава мъжкото население на Украйна по график.
  2. Дълбоката Държава подготвя Европа и някои европейски народи, включително България, за следващите дози пушечно месо. ЕС, който се управлява от подобни мъпети на либерал-глобализма, подписа поредния документ за УСИЛВАНЕ ПОМОЩТА ЗА КИЕВ ВЪВ ВОЕННИ ИЗРАЖЕНИЯ. Не само пари, но и оръжие, за човешки сили все още не са казали открито, но се готвят да го обявят. Полша и България са сигурни в превръщането им в източници за месо за месомелачката.
  Да, вярно е, планът на ДД за тази година е включването на други държави в тази напълно безсмислена война, от която обаче световния „таен“ елит има въпиюща нужда, за да прикрива срива на света. Само хората могат да се противопоставят на това безумие, правителствата участват, и нашето участва. Повтарям, планът, след като се унищожи украинската армия, е да се включат други армии на народи от Европа.

  • FuckEU Отговор

   08.02.2023 в 14:38

   А сега де. Що трябва да полага усилия по избягване смъртта на православните? Та нали това е главната цел? Нали затова и нас ни избиват масово от 33 г. и никой не го крие. Който не го разбира си е за негова сметка и скоро женските му рожби ще започнат да раждат негърчета мюсюлмани.

 6. IYI Отговор

  08.02.2023 в 13:19

  Гледам случващото се и сърцето ми е свито.
  Защото ние сме следващите- същото ни готви бесноватата хунта.
  Да не мислите, че т.нар. украинци с руско самосъзнание искат да избиват свои- не, не искат. Така ги представи пропагадната медийна машина на бесноватите.
  Утре ще го направят с нашия народ.

  • FuckEU Отговор

   08.02.2023 в 14:42

   Трудно ще е щот’ тука народа нямало а само мърша. За замбари ли ще ни ползват :)
   Питай твоята адашка каква ще ни е ролята? Ще хапем руските братя ли? Защото оръжие на българската армия, щяло да се дава едва на укротероторията. Предполагам, че ако в софия ни въоръжат, не се знае кой ибрик първи ще пострада.

   • IYI

    08.02.2023 в 14:54

    Нямам адаши и не съм Иви, а използвам символа на рода Дуло- макар и перифразиран с латински букви. Това не е личен символ- наш е. На нашия български род.
    Има народ и много смели хора- мъже и жени.
    Знам, че се ядосвам и понякога пиша неща в яда си, които не мисля.
    В случая не е важно моето его.
    Въпросът е как да постъпим и намерим решение.

   • FuckEU

    08.02.2023 в 15:02

    Няма как. Ако не е трябвало да страдаме, Бог нямаше да го допусне. Така че според мен, някой от населяващите свещените български земи, заслужават дори много по-лоши работи от това дето им готвят. Просто е дошло време грешниците да си плащат. Дано този път извършващите народен съд 2.0 не се окажат пълни педали като ОФ-то и да избият целите родове на националните предатели.

   • IYI

    08.02.2023 в 15:10

    Този път няма да има средно положение.

   • Ива Стаменова

    08.02.2023 в 17:17

    Моите почитания ,сър!Питате-отговарям.Тук,у нас има голям процент русофоби,и им пожелавам да отидат на фронта,без връщане. Има едни проценти,дето никога няма да вдигнат ръка,камо ли оръжие срещу руснаците.Само че,ще дойде момента на повиквателните,и богатите ще избягат,а обикновените хора ще бъдат изпратени.Нашите управници са си дали Гъза под наем,и няма разминаване.Дано не съм права,но се съмняам.Вижда ли се някаква реакция-не.Блеят си хорицата като овце.Това е действителността.Аз нямам вина,че народа,в по голямата си част е изпростял.Бойко нали каза,че матрияла е такъв!Ненавиждам го,но тука е прав.Той,материала ,ако беше в ред,Бойко нямаше да царува 12г.

   • FuckEU

    08.02.2023 в 20:50

    Аз на русофобите не само им пожелавам да отидат на фронта, ами и да не се върнат никога.
    Иначе момента с повиквателните приближава, което ще рече и пълното избиване на българският народ.
    Ще остане само мършата за които говориш, но не за дълго, защото на жените и децата им е отредено да раждат мюсюлмани и негри.
    Иначе матеряла не се е родил тъп, от 33 г. сорсовите НПО-та пишат учебниците му и подменят реалните даскали със сорсоидни пачаври.

 7. IYI Отговор

  08.02.2023 в 15:30

  Опряхме ли пак до християнските закони?
  Светските ги пишат сатанюгите и обслужват единствено тях. Както дяволът чете евангелието.
  Разбирате ли, че настъпва времето за личен избор и воля. Свободна воля.
  На кого служим- на Бог, или сатан.
  Време разделно.
  Когато се разделим според Божията воля- тогава ще има промяна.
  Време е.
  Разделно.

 8. IYI Отговор

  08.02.2023 в 16:31

  Стига!
  Стига страх!
  Стига предатели и продатели!
  Стига сме жертви!
  Излизайте от ступора и се гответе да защитим Родината и децата!
  Стига договори, стига тяхните закони! Обслужват тях!
  Ние сме предвидени за кланицата!
  Излизайте от ступора!
  Имаме два избора- бой, или бой.
  Кой разбрал- разбрал.

 9. Ива Стаменова Отговор

  08.02.2023 в 21:46

  Ние,от другото поколение знаем историята,така както в била.Знаем Всичко,но,…нищо не зависи от нас!ИЛИ ,ПО-СКОРО,ЗАВИСИ,АКО ВСИЧКИ ЗАЕДНО СЕ ОПЪЛЧИМ СРЕШУ ВРАГА!ДОРИ И ДА СМЕ МАЛКО,ДА ИМ ПОКАЖЕМ И ОКАЖЕМ СЪОРОТИВА!ЗАШОТО,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,СТАВАМЕ КАТО МАТРИЯЛА! А НИЕ СМЕ ОТ ДРУГО ТЕСТО,НЕ ПЛАЗМОДИИ!!!И НЕ ПЛЕБЕИ!!!

  • FuckEU Отговор

   08.02.2023 в 22:03

   Напротив, ние сме виновни, че не сме положили повече усилия да отворим очите на още някого, за да станем повече. Аз в последните 15 г. често съм изпадал в ярост или отчаяние от опити, но толкова си мога и поемам вината си.

   • IYI

    09.02.2023 в 9:55

    И аз не вярвах на човек, който ми отваряше очите. Даже го помислих за луд. И имам вина.
    Не се обвинявайте, от това само ще се почувствате по- зле и няма смисъл. И това ще мине.

 10. Огито Отговор

  09.02.2023 в 16:36

  В ОСРАИна върви операция“ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ХОХАЛ“ – всичко живо, което пикае право е под ножа.
  Дерзай другарю Zelle. Сега почни да си прибираш избягалите зад граница“ бедни и клети“ бежанци хохли

 11. Jenska Ukrainka Отговор

  09.02.2023 в 20:49

  Shtom kato UkrainKITE oshte ne sa pochnali da mobilizirat, znachi oshte ne se e stignalo do kokal. Kolko jenski veche vijdam V BG; i vsichkite se razhojdat sas skapite si drehi i VAOBSHTE NE IM PUKA ZA MAJETE IM NA FRONTA. Tova se kazvat jeni-Ukraiki.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *