Катето Евро тръгна по врачки да си търси заплатите

КатетоОстаналата безработна тв водеща и актриса Катерина Евро, изпадала ту в ярост, ту в  депресия заради чаканите, но неизплатени й няколко заплати от шефовете на ТВ7.От своя страна пък телевизията държи парите си в КТБ и сметките са запорирани.

„Искам си заплатата!“, повтаряла като латерна водещата пред всеки, който бил готов да я изслуша. Та пише подобни призиви и в профила си във Фейсбук, но никой нищо не може да й помогне, освен да й съчувства. Притеснявал я и фактът, че нито Иван, нито Андрей й вдигали телефона, въпреки че ги търсела всеки ден и тя не знаела накъде ще поеме през  есента и дали няма да се влее в армията на трайно безработните.  В същото време обаче опосумите също трескаво си търсят телевизия  за своите предавания и изобщо не им било до Катето и нейното готварско предаване.

Тази неизвестност буквално влудявала звездата на „Оркестър без име“. На нея й писнало да живее от заеми и да ходи при приятелите си на гости по милост, а те да поемат издръжката й. Тя даже се принудила  дори да потърси услугите на една от добрите си приятелки – гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, притискайки я да й каже какво я очаква бъдеще.

Като истинска дружка, която милеела за нея, пък и за да я успокои и да балансира нещата, Теодора й предсказала, че след време ще си вземе парите. Трябвало да бъде търпелива и да почака.

Въпреки финансовите си неволи и липсата  на работа, суетността на актрисата се събудила и тя се подложила на няколко процедури за опъване на лицето, за да бъде във форма, ако евентуално я поканят на кастинг  някъде.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *