Касапинът на малката Ани бил влюбен в травестит!

Ани баща27-годишният Станислав Бакърджиев, който уби, разфасова и сготви четиригодишната си дъщеричка Ани в Гърция, е съжителствал с травестит на име Роза.

Той  имал собствено жилище, но живеел от хотел на хотел. Това казаха пред гръцката полиция  свидетели и близки на бащата-убиец. “Правех компания на свой приятел и така се запознах със Станислав, а по-късно двамата се харесахме и станахме двойка и до 2010 година си живеехме заедно по хотелите”, твърди в показанията си бившия любовен партньор на 27-годишния убиец и наркоман.

По-късно обаче Станислав се насочва към нежния пол и така се свързва с бъдещата майка на детето си. Според  и психолози той е психопат, който изпитва удоволствие от болката на другите. Фактът, че е извършил престъплението по този начин показва, че го е планирал от доста време, а не го е направил спонтанно. Този човек няма чувства”, категорични са психолозите.

Междувременно Станислав е затворен в самостоятелна килия в най-строгия затвор на остров Корфу. Надзирателите го охраняват от останалите затворници, които пък се заканиха, че ще го убият с голи ръце, тъй като според затворническия неписан кодекс посегателството върху невинно дете е жестоко престъпление и се наказва със смърт.

По ирония на съдбата извергът е в същата килия, където преди 20 години се обеси на кабела на телевизора друг детеубиец. Грък насилил 6-годишното си момченце и го убил. Затворниците му теглили як бой вечерта, а малко по-късно той се самоубил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *