Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Карък! Веско Маринов изоставен и от ученическата си любов

Веселин Маринов голямаНа Веселин Маринов не му върви с жените и то не отсега.

Той изживял тежка любовна драма на младини. Първата му голяма любов в живота – Светлана, му сложила рога с неговия най-добър приятел, пише певецът в личния си блог.

„Веднъж получих устно разрешение да изляза от казармата само за през нощта – разбрахме се с командира  да ме прикриват, но до седем и половина сутринта. Знаех, че е опасно, порядките в казармата бяха много строги, обаче го направих от любов.

Избягах за една нощ заради любимото си момиче Светлана. Ние се обичахме от две години, аз бях много влюбен, но чух слухове, че я ухажва мой приятел. Измъкнах се от казармата да се видим и да се уверя, че приказките, които чувам, са лъжи. В това време тя беше на студентска бригада в родния ми град Полски Тръмбеш. Бях много влюбен, мислех си, че няма друга толкова красива и добра на света. Видях я на бригадата, там беше, но в прегръдките на приятеля ми.

Веско бил като ударен от клон. Хукнал към къщата на родителите си, за да излее любовната мъка, но от устата му не се отронвала и думичка. От шока той се утешил с една голяма диня, която изял набързо, казал на родителите си, че само минава и пак се метнал на влака, обратно към казармата.

Когато се уволнил, Светлана вече била омъжена за приятеля му, без двамата да му пишат дори, че ще се женят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *