Камелия избесня: Да дадат на Преслава и орден „Стара планина“, а снимката й да стои до тези на Ботев и Левски!

0

ПреславаСилно съскане все още отеква в чалга-средите, след раздаването на годишните награди на телевизия „Планета“.

Мъжете приеха мъжки класацията, но жените превърнаха „Пайнер-а“ в терариум и разтварят раздвоени езичета пред всеки микрофон.

Дежурната всяка година по критики Камелия захапа Преслава до кръв.

Първо тя омаловажи чалга отличията и обясни, че това не са награди, а някаква фирма просто  раздава статуетки на част от служителите си понеже добре са си свършили работата. Собственикът не гледа кой е най-талантлив и най-заслужил, а кой му е донесъл най-много пари от участия. И според приходите, се дават и наградите.

Камелия изфуча по адрес на Преслава и иронично каза, че в момента трябва да се очаква да й дадат приза „Певица на десетилетието“ или направо на 21-ви век, президентът да я окичи с  орден „Стара планина“,  а министърът на културата да я сложи да бъде изучавана в учебниците, а ликът й задължително трябвало да се сложи до тези на Ботев и Левски.

Грозните думи отекнаха като шамар върху Преси, която не си позволи да ги коментира. Фолкаджийките направиха комплот срещу нея,  Галена чак бойкотира наградите и не се появи, Емилия и Джена  се сдушиха и групово започнаха да плюят колежката си.

И все пак има някаква логика Преслава да вземе наградата.

Тя има най-високия хонорар сред чалга певиците. Безспорен факт! Което значи, че хората са готови да похарчат най-много пари, ако им пее тя.

Преси има най-много участия, което пък значи, че е и най-предпочитаната за концерти и фирмени партита.

А щом е най-предпочитаната – е най-добрата. Просто и логично!

Но това другите чалга изпълнители трудно могат да преживеят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/l46yY9pGghY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *