Кали се стяга за Миячка на Чинии в Гърция!

Кали Владо, бебеВинаги ще издържам децата си и винаги ще им бъда подкрепа, заяви Кали.

Всички ме питат какво ще стане, когато вече няма да мога да пея. Естествено, че този момент ще дойде, вече съм на 41 г. и не върви да се кълча на сцената, когато мина 50 години. Някои го правят, но не смятам, че съм толкова смела.

Ще видим! Възможно е да продължа да пея, но сериозно се подготвям за друго поприще.

Аз съм бакалавър специалност „Философия”,  завършила съм и магистратура „Трудова и организационна психология” . Притежавам документ, че мога да бъда преподавател в среден курс по философия. Зная много добре гръцки език, а в момента съм записала курс по испански. В края на краищата мога да бъда преводач, мога и екскурзовод… Просто се подготвям за бъдещето, без да зная какво ме очаква. Но трупам дипломи и мисля да запиша още една специалност.

Според певицата, всеки, когото не го мързи, може да си намери мястото в живота извън сцената и да бъде пълноценен. Като краен вариант тя предвижда и да отиде в Гърция да мие чинии, или да сервира, само и само да има собствени доходи. И с тези пари да е полезна на децата си.

И тримата ми сина си имат бащи, но аз съм прекалено горда, за да им искам пари. Щом съм родила тези деца, трябва да се грижа за тях. Мъжете идват и си отиват – децата остават, категорична е фолкаджийката.

Тя призна, че Влади не й помага, но не защото не иска. По време на туристическия сезон той работи и живее в Банско и се прибира веднъж седмично, за да нагледа домочадието. Тогава двамата си седят вкъщи, наслаждават се на малкото си лични мигове и отдавна не са излизали на заведение.

Считам го за нормално. Всеки си има работа и си я върши. А който иска, нека ни разделя и събира. Засега сме заедно, нещата около нас все още се напасват, все още свикваме да сме един с друг. Не мога да кажа, че всичко е идеално на 100 процента. Но съм доволна и на това, което имам, твърди смело певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/NJIgjDAf2Z4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *