Кали се подмлади с тайна диета! Вижте каква

Кали диетаТайна диета свалила поне пет години от лицето и тялото на фолк певицата Кали.

Устатата фолкаджийка  се подложила на специален хранителен режим, който ако се спазва стриктно, дава  невероятни резултати. Многодетната майка видимо се е подмладила и  изглежда много добре, както на сцената, така и на телевизионния екран. Мнозина я питали как постига това, но тя само се усмихвала и отговаряла, родете си три деца и ще видите как.

След това обаче обяснявала на тези, които наистина искат да я последват и да почетат малко книги за алтернативното хранене, да се обърнат към източните диети и съвети за правилно и здравословно похапване. Чалга звездата не крие,  че режимът й бил  препоръчан от добра приятелка, която живее в Китай, обаче не иска да разказва подробности, тъй като не се знаело как ще подейства на другите и се изисквала желязна дисциплина рецептата да се спазва. В нея алкохолът бил забранен, нещо доста трудно за професията, както и доста други продукти.

Според приятелки на певицата  става въпрос за сериозна  диета със сурови ядки, избрани зеленчуци и силни азиатски подправки.

Скептици обаче твърдят, че е възможно певицата да е стопила килограми заради неприятностите с Владо, които има напоследък. Третият й мъж заплашвал да си тръгне и да я остави сама с децата, тъй като трудно търпял високите й изисквания, капризите и това, че го ползвала за банкомат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *