Кали изтрещя: Тачо и Жени били образец за българското семейство

Кали синьоФолкпевицата Кали се държи неадекватно още от началото на ВИП Брадър, но този път зрителите я заподозряха, че или взима наркотици, или напълно се е чалдисала вътре.

След дългите си конфликти с Жени и Тачо, тя най-неочаквано ги спаси от елиминации и ги прати направо на полуфинала. Тази чест пък получи, защото беше капитан на спечелилия в номинационната игра отбор. Жени и Тачо са образец на българското семейство, аргументира се певицата през зяпналите погледи на съквартирантите. Вярно, че се карат, но това показва, че живецът във връзката им го има. Другите семейства са изстинали един към друг и са безразлични, докато при двамата кипи любов, те се обичат и просто спорят по различни теми, което показва, че не са безразлични един към друг, че имат чувства и ги изразяват по различни начини.

Вторият, който Кали спаси, беше Кучкова. Не зная защо я наричате кифла. Тя е много умно и скромно момиче с добри хигиенни навици и приятен характер, не се е скарала с никого, не е повишила тон, каза певицата.

Зрителите бяха шокирани. Самата Кали само преди седмица бълваше огън и жупел срещу Жени и Тачо и твърдеше, че ако някой от нейните мъже й се развика така, на секундата ще го изхвърли. Че Жени е жалка, че го търпи, а Тачо не е достоен да има семейство и да възпитава дете с крясъци. Към Кучкова пък беше иронична и я причисляваше към жените, които се утвърждават и печелят само с външност и не си мърдат пръста да работят.

Сега или певицата тотално е изтрещяла, или е получила нареждане от продуцентите кого да спаси, коментират зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OXIIN2UTowM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *