Калин Врачански с фобия от жартиери и високи токчета!

Калин Врачански3Актьорът Калин Врачански имал сериозна фобия от сутиени, жартиери и други женски аксесоари.

Той нямал нищо против да ги гледа върху дамските тела и дори да ги сваля, но имал много против да се облича с тях. Дълго време русолявия актьор гради образа си на мачо и в театъра не приемал женски роли, нито пък участвал в скечове, в които да се преоблича като дама.

Сега обаче ще му се наложи. Врачански влиза в шоуто „Като две капки вода“, където  ще влиза в кожата на световни музикални звезди.  Бутонът на късмета, който всъщност е бутон на продуцента Маги Халваджиян, няма начин да не му предостави поне три певици, които трябва да имитира.

Калин нямал нищо против, ако му се паднат благоприлични дами с дълги рокли и без деколтета. Но то май такива няма, освен американските джаз-певици отпреди поне 50 години. И руските певици от военните времена, каквито пък изобщо няма в плей листата.

Врачански изпитвал ужас и как ще взима високи тонове, след като гласът му не е тенор.

Той правил упражнения вкъщи, далеч от чужди уши, но резултатът бил катастрофален. Затова и след всеки опит да се прави на жена, го обхващало нервно напрежение и той хуквал да се утеши в някоя кръчма.

Това пък е проблем също на Маги Халваджиян – да опази участниците трезви. Най-голям проблем в това отношение се очертава точно Калин Врачански, твърдят запознати с апетита и страстта му към твърдия алкохол.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *