Калина Паскалева: Търся да се влюбя в мъжа, който ще ме търпи!

Калина рошаваКалина Паскалева се е  посветила в търсенето на голямата любов. Светската журналистка разкри, че иска да открие своята истинска половинка  през 2015-та година.

Тя вярва, че ще открие оня мъж с главно М, който ще има силата да бъда до нея във  всякакви ситуации и ще посрещат заедно добро или лошо.

Дано този човек има силата да бъде с мен винаги, дори когато времето и разстоянието временно ни разделят”, споделя  тя.

Както се видя в Биг Брадър, мечтаният мъж трябва да има желязна психика и нерви, за да изтърпи кокетката до себе си. „2014-та година беше като буря за мен, мълнии разтърсваха живота ми, а после ярко слънце докосваше устните ми И не спирах да се усмихвам, понеже някога изплаках всичките си сълзи докрай“, разказва картинно изкусителката за изминалата година.

Колкото до вечната усмивка, това си е пълна лъжа, забелязаха зрителите. Калина се държеше сопнато, дъпрнато, позволаваше си да държи обеден тон и зъл език дори с известната и доста по-голяма от нея Петя Буюкливева, зъбеше се на по-слабите и се присламчваше до по-силните, само и само да стигне до финал.

Въпреки студа, се разхождаше по потник из Къщата и се опитваше да свали Китаеца, а после се оплакваше, че той я свалял.

С това чепато характерче трудно ще си намери някой, който да я търпи, коментираха зрители. Егото й е прекалено голямо, за да търпи още някого до себе си.

След предаването Калина се срещна с Гонзо, с когото бяха гаджета преди време. Дали пък той няма да се окаже в ролята на силния мъж? Ще видим…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *