Какво си казаха Боко и Тайпи? Съгласна ли е Анджи? А Мони? Виж само тук:

Откровенията Борисови, или както там се нарича всяко изнасилено интервю на министър-председателя, хвърлиха в оркестъра зрителите рано-рано днес по росата.

Естествено до късно снощи присъствието на Винету в сутрешния блок не бе анонсирано, тъй като дори работещите в Нова телевизия не знаеха, че той е решил да излее спорадичния си монолог пред народа и така в последния момент програмата е била спешно променена, а част от предварително поканените гости – върнати, издадоха от нюзрума на медията.

След като поне десет пъти заяви, че България е естествен мост между Турция и ЕС, никой не се изненада, че сега бащицата нарече посещението си в Турция приятелско и не било вярно, че ще докладва на Меркел какво са си говорили с Ердоган. И не е изпратен като парламентьор от нея.

Ние с него сме много близки, наричаме се един друг „братко“. Приятели сме, откакто бяхме кметове. А най-приближените му го наричат Тайпи и той не се сърди, защото ги обича и е народен човек, каза вдъхновено Боци, но не уточни нарича ли и той приятеля си Тайпи, или Ердо.

В свой стил Винету лъжеше със смръщен поглед народа, разчитайки на късата му памет. Но да питаме все пак:  Ердоган е бил кмет на Истанбул от 1994 до 1998. Бойко какво е правил тогава? И по каква линия са се сприятелили?

„Не съм предавал разговора на Меркел, те си имат външни министри“, каза „гълъбът ни на мира“ и обясни, че разговаряли предимно за оградата по границата. Като не пропусна да захапе БСП, че не са я били построили, докато бяха на власт. От 90-та година се мотаят из властта и нищо не направиха за България! Той разбира се пропусна, че допреди 10 години нямаше никакви мигранти и строителството на ограда беше безсмислено и даже обидно. Ако бяхме започнали да вдигаме съоръжението тогава, какво щеше да си помисли Тайпи?!

„Сега се движим по тази линия – оградата и пак оградата. И да не ми се прави на много отворена Елена Йончева. Колкото и висока да я направим, пак ще я прескачат. Не помните ли, че наш човек избяга от най-охранявания затвор в света“, смъмри водещите Борисов.

След като дежурно наплю опозицията, Лозан Панов и болтовете на мерцедеса му, водещите, че му задавали въпроси, българския народ, че го мързи да работи, а в Турция работели и имали стабилна икономика, оплака се, че скоро не си е боядисвал къщата в Банкя и обяви, че у нас има пълна свобода на словото, защото водещите можели да му задават въпроси – ето за Лозан го питали пет пъти, Борисов тържествуващо напусна телевизията с чувство за изпълнен дълг. И щастлив, че отново е хвърлил прах в очите на народа отиде да играе тенис, или друга политическа игра, скрита за електората.

Разбира се, че е казал всичко на Меркел и просто лъже.

Разбира се, че не познава Ердоган, когато е бил кмет, освен да е охранявал някои негови структури в България…

Разбира се, че проблемът с Лозан Панов го интересува, защото засяга любимия му Цацаров, но ще отрича до последно.

Разбира се, че БСП не е трябвало да строи никаква ограда, но друго си е да метнеш малко кал по противника.

И най-важното, трябва да се появиш по телевизията, за да докажеш, че си народен човек. Ето – всички те обичат. И Тайпи, и Анджи, която те е пратила като парламентьор и която звучно целуваш пред камерите повече, отколкото го изисква протоколът. И на Симеон на рождения ден не си се редил на опашка да поднасяш подарък. /Лично му се обадих по телефона да му честитя, заяви в хаотичното интервю премиерът/. С две думи – аз на всички им имам телефоните, всички са ми приятели и се съобразяват с мен!

Само че хората искаха да чуят нещо друго.

Кога ще има достойно заплатени работни места в България, за да не скитат в чужбина.

Кога полицаи и учители, и лекари ще имат адекватно заплащане.

Защо от обещаните 300 лева минимална пенсия тя се увеличава само с три?

Защо се закриват болници?

Защо цените скачат?

Защо сме единствените, които сме полегнали на ЕС и бързаме да въведем еврото?

Не се надявай, народе!

На тези въпроси Борисов няма да отговори.

Анджи не дава!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. СКАНДАЛНО.НЕТ! МНОГО ВИ ХАРЕСВАМ И МНОГО ВИ ЧЕТА! НО ОТ ДНЕС СПИРМ. ПРИЧИНАТА Е РЕКЛАМА ЗА МЪЖКАТА ЕРЕКЦИЯ И УГОЛЕМЯВАНЕ НА ПЕНИСА. ПИСНА МИ ДА Я ГЛЕДАМ ПОЛОВИН ГОДИНА. ЕДИН УВАЖАВАН САЙТ ТРЯБВА ДА УВАЖАВА И ЧИТАТЕЛИТЕ СИ И ДА НЕ ИМ ПОДНАСЯ ПОДОБНА БЛУДКАВА И ПОШЛА ИНФОРМАЦИЯ. ЗНАЯ, ЧЕ РЕКЛАМИТЕ СТРУВАТ ПАРИ, НО ЧИТАТЕЛТЕ СЪЩО СА ЦЕННИ!
    С УВАЖЕНИЕ: ДИМИТРИНА ПАВЛОВА

  2. molia vi pisete samo koga naroda ste se ottarve ot balgaroubieca na naroda borisov i mijiturkata debeloto prase cacarov pisete za obichta na naroda kam rusia i koga ste se ottarvem ot borisov es nato evroto borisov iska da ni ubie no nie ste go izprevarim ste go ubiem do 9 septemvri ne se ponasia veche da jivee rusia

  3. smartonosnoto bedstvie na naroda boiko mrastnika kade hodi kakvo dogovaria nauchavame ot chujdite medii parite koito vzema v zaem ste gi vrastat decata i vnucite ni boiko balgaroubieco zapochvai da vastanoviavas vsichko koeto unistoji do 9 septemvri ne zapochnem li da vijdame rezultati na obestaniata ti jalna ti maika ne si pravi ogluski mrastniko tozi pat niama da ti se razmine

  4. veroiatno urejda poturchvaneto na balgaria kakvo drugo moje da dogovaria predatelia borisov po kasno pred svarsen fakt vsichko nauchavame ot chujdite medii

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *