Йорданка Христова Изгони Слугинята си, Клюкарела Дъщеря й!

1

Йорданка ХристоваЙорданка Христова изгони  домашната си помощница.

Това станало след солиден скандал и жената,  която от две години метяла, готвела, търкала бани и подове в дома на примата, била изхвърлена позорно. Драмата станала, когато певицата разбрала, че слугинята й е доста устата! Домашната помощница на Данчето имала приятелки при които търчала всеки удобен момент и с наслаждение разнасяла всички тайни на къщата.

Слугинята охотно развявала мръсното бельо на семейството и особено това на щерката Ивана. Тя с наслаждение разказвала за обратните наклонности на момата, за воденето на любовници на гости в дома на майката, за разгулния и неприемлив според нея живот на момичето с мъжки черти и характер. 

Данчето побесняла, когато разбрала, че жената, на която разчита, разнасяла пикантерии навсякъде и дори си ги украсявала. Откровенията на подлата слугиня достигнали чак до ушите медиите, които най-подробно описали обстановката в дома на Йорданка Христова – кой се е разболял, кой какво си е купил, кой какво бельо носи и куп интересни и пошло украсени подробности.

Христова нарекла слугинята „мързелана“, понеже и без това много не се стараела и „интригантка, която не  знае как да пази реномето на  работодателите си и собствените си интереси“. Примата на родната естрада била толкова бясна, че дори не дала обезщетение на слугинята си, а направо я изхвърлила.

Сега, опарена от случилото се, разчитала на своя приятелка да й помага в домакинството, а на пенсионер  от  квартала – да се грижи за градината й.  На пазар ходела сама и сама оправяла всичко в кухнята.

Тя се страхувала да назначи нова жена, за да не тръгнат нови клюки от дома й и да не се чува повече за разгулния живот на дъщеря й. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *