Йоко гледа децата си само в събота и неделя, но не винаги! Виж какви пикантерии Разкриха децата за Звездните си Родители!

Йоко появи се с два лимонаСинът на певицата Йоана Захариева Ясен призна, че майка му се грижи за него и брат му само в събота и неделя.

Красивото и срамежливо момченце призна, че мама му липсва и много иска двамата с баща му отново да се съберат. Което естествено е невъзможно, предвид подвизите на буйната дама и безкрайното търпение на мъжа й – композиторът Асен Козлов, което накрая се изчерпа.

Малкият Ясен обясни, че през седмицата живее с баща си, тъй като училището му било наблизо. Но не каза защо майка му не може да го кара сутрин на училище. Най-вероятно защото Йоана се прибира в този час от поредния купон и ще забрави да го заведе, както преди време забрави да вземе малкия от детската градина.

Йоко мъжСилната връзка между баща и син си пролича в „Черешката на тортата“, където не мама, а татко помагаше при пазаруването и готвенето. Йоко се появи колкото да отчете присъствие и донесе два лимона и опаковка с бейби спанак, които пък се оказаха ненужни – явно певицата не знаеше какво смята да сготви детето й.

Звездните хлапета подхванаха на маса темата кой с кого живее. Оказа се, че почти всички са деца на разведени родители. Аз живея с татко, защото училището е близо, измънка Ясен. Моят татко е починал, каза Дара, дъщерята на Ива Екимова и Дими от Сленг. Но ако беше жив, сигурно с мама щяха да са разведени вече, сподели най-откровено момичето.Ясен, Йоко

Моите пък изобщо не са се женили, каза небрежно Майкъл, синът на Деси Слава. Имали са там нещо, обаче са се разделили. Голямо нещо ще е било, щом си се родил, подкачиха го момичетата. Михаела, дъщерята на Бони, призна че би й се искало по-често да вижда баща си, но той отсъства от живота им. Все пак обаче имала майка си, която обичала! Нищо, че била строга – възпитавала я с желязна ръка и била родител-мечта. Винаги можела да сподели с нея, винаги можела да потърси съветите й.

Аглая, щерката на Мая Бежанска, се оказа единствена с двама родители. Но тях често ги няма, пътуват, а аз оставам сама. Не е лесно да си дете на известни, заключи тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *