И ММА-боецът Деян Топалски отгърмя от ВИП Брадър

Деян НикиММА-боецът Деян Топалски си тръгна от ВИП Брадър с най-нисък зрителски вот. 

Мъжът с най-високото IQ сред спортистите и дори сред някои от Къщата изобщо не приложи високата си интелигентност в шоуто, а разчиташе като всички от неговия бранш на спортния си хъс и злоба. Мачовци с големи мускули може и да се котират сред празноглавите момиченца вън, но не и сред зрителите, които не харесват агресията.

Точно девизът на Деян – победа на всяка цена, му изигра лоша шега. Той заяви, че не го интересува дали противникът му ще падне на ринга, или ще се спъне още в съблекалнята, ще си счупи крака, или ще припадне по пътя към състезанието, важното е самият той да победи. И го показа нагледно, без да иска, когато в една от мисиите бяха вързани с въжета и трябваше да събират продукти в кошница. Той така издърпа Здравко от „Ритон“ и така го завъртя с въжето, че певецът падна на гръб и едва не си строши прешлените. Докато Здравко се търкаляше по земята, Деян дори не се обърна да го види добре ли е, а продължи да пълни кошницата си.

Към плеймейтките пък се отнасяше подигравателно, наричаше ги уж на шега кифли, критикуваше ги за количествата грим, които използват и ги обиждаше понякога до сълзи със закачките си, от които боли.

Деян беше доста учуден, че го гонят и каза пред Ники Кънчев, че най-вероятно причината е, че бил малко грубичък.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *