И любовникът на Преслава се оказа ВИП! Брадъри и ферми доизглаждат гънките на българина

Зрелищата започнаха! Цяла България клекна пред телевизорите да види как Ники Кънчев вкарва като стадо овце в кошарата известни и съвсем неизвестни персони, накичвайки ги с титлата ВИП.

Народът масово се кълне, че такива простотии не гледа, но коментарите, които валят в интернет, показват съвсем друга реалност. Нова тв и бТВ едновременно започнаха масовото облъчване и управляващите са спокойни, че хората си имат занимание и изобщо няма да забележат новото поскъпване на тока и газта, новите сметки, идиотската парадност във връзка с европредседателството ни, провалените и готвените далавери за магистрала „Струма“, разпределението на баницата и прочие кражби и самоуправство.

Най-вип се оказа репортерът-рогоносец Даниел Петканов, който не само влезе първи, но и няма нищо против да бъде рамо да рамо с бившата си – Александра, която го направи за смях пред цяла България и му сложи двуметрови рога. То, като го гледа човек, малко са му…Двамата се съгласиха даже да бъдат двойка. Какво ли не прави човек за пари…

Друг голям ВИП се оказа наричащата себе си дизайнерка Миглена Каканашева, която е толкова безумно инфантилна и претенциозна, че сигурно ще я оставят цели два месеца, за да се радват зрителите на глупостите й.

За още по-големи вип персони пък бяха обявени Сашка Васева и Алфредо Торес. Тя пее, той танцува, но какво им е специалното един Господ знае.

Черешка на тортата беше пък влизането на Джулиана Гани. Тя едва се въздържа да мине по килима гола и си сложи тук там по някое парче плат за приличие. За сметка на това прочете на зрителите части от стихосбирката си, която накара разбирачите от поезия да изприщят и гордо обяви, че ще подари старите си силиконови ци*и на нуждаеща се мома.

За Мара Отварачката да не говорим. Ами вип си е, та дрънка. Даже е готова да мие чиниите, понеже не можела да готви.

Но спокойно! Готвач има и то не какъв да е, а гощавал кралски особи. Шеф Петров! Как ще пушира в Къщата, как ще обработва храната с течен азот, никой не знае. Важното е да е в играта, а той във всяка игра вдига скандали.

Вип е и светският журналист Антон Стефанов, известен с жълти интервюта и коментари на Брадъра. Много известен се оказа и певец, когото никой не познава,но фенките припадали в краката му, за жалост само дебелите.

И като най-най вип бе представен бившият любовник на Преслава и още няколко фолкаджийки – Цуни. Имал човекът земеделски бизнес, то го вкараха като най-желания ерген. Е, като има земеделски бизнес, защо не е във „Фермата“, където му е мястото?   Явно понеже се е докоснал до най-милото на част от кръчмарските певици го прави достатъчно известен. А той пък просто се запозна с другите като Цуни и обяви, че сърцето му е свободно. Пази, Боже!

Единствена наистина известна личност в змиярника е Маргарита Хранова. Дано не я направят на луда като Кичка Бодурова.

Това са ни виповете, драги читатели. Силиконки, модели, измислени репортери, един футболист за цвят, фолкаджийки, любовниците им, готвач и диетоложка. Ама омъжена за Мистър Свят.

Гледай, народе!

Гледай и се диви кога ще се хванат за косите, коя ще покаже по-голям бюст от другата, измислени конфликти, едри сълзи, които ще се леят главно от Мегз и Сашка Васева, гледай и да не ти пука!

То и това е целта. Да ни се изгладят мозъците като на героите в Къщата.

Те поне ще вземат луди хонорари за излагацията си.

А ние?

Ние ще оглупяваме безплатно!

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *