Искат СЕМ да забрани песен на цинично разголената Гери-Никол

ГериДържавната агенция за закрила на детето е отправила искане към СЕМ  да бъде спряно излъчването на скандалния клип към песента “Момиче като мен”.

Там пее  17-годишната  Гери Никол, която бе „открита“ от продуцентите на „Х фактор“ и после взета под крилото на Криско.  Причините са, че песента представлява опасност за  децата и е вредна заради медийното си съдържание и неприличното облекло на певицата, плюс разюзднатото й държание в клипа.

Агенцията ще сезира и Горещата линия, която заработи и се бори  за безопасен интернет, тъй като съдържанието на клипа подтиква малките момиченца към разгулно и провокативно държание, а също и заради коментарите в мрежите за видеосподеляне по адрес на изпълнителката.

Те са, меко казано, вулгарни, към нея мъже от всякаква възраст са отправили цинични предложения, пишат какво смятат да й направят, ако им падне и всичко това стои на разположение на всички потребители в нета. А феновете на непълнолетната певица също са деца.

Видеото тръгна и по тв. каналите и тотално се превърна в хит за разгонените тийнейджърки и и батковците с много пари.

“Показването на сцени и внушения, в които дете предизвиква мъжката аудитория и  е видимо обект на се*суално желание не бива да бъде толерирано, въпреки че родителите са дали съгласие детето им да се снима в това облекло и да пее песен с такова съдържание“ се казва в становището на агенцията.

Оттам напомнят, че отговорност за детето носят неговите родители, но едновременно с тях и продуцентите, които използват наивността и амбициите на малката певица, за да трупат дивиденти.

https://youtu.be/VyWKlzLvFGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *