Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Инфлацията препуска, назрява Революция! Вижте прогнозата на ЕЦБ!

Днес председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард предупреди, че макар те да разглеждат настоящата висока инфлация като преходна, постоянните затруднения в предлагането и веригите на доставки, както и увеличаването на заплатите в ЕС могат да доведат до по-продължително повишаване на цените.

Коментарът на Скандално.нет:

Кристин лагард, директор на ЕЦБ

Какво пропусна да ни каже служителката на глобалната западна олигархия Кристин Лагард. Дамата ни спести следното: „Традиционните държави и техните народи ще фалират, за да може ние глобалистите да ги овладеем!“

С изкуствено насадената ни от глобални сили икономическа пандемична криза и със спада на реалните доходи на хората, глобалистите ще постигнат целите си – обезценяване на активите на средната класа и нейното заличаване. Следва главоломно и всеобхватно обедняване на огромната част от работниците и служителите. Само за две години икономическо-медицински инженеринг днес 90 % от хората нямат пари за инвестиране, нямат пари да поддържат доскорошния си стандарт на живот, малкото им останали пари се обезценяват, а с тях и жилищата, в които живеят. Скоро същите няма да имат и пари за хляб.

В същото време наемите растат от играта на неконтролирани спекуланти… Всичко става все по-скъпо, а наложената система увеличава богатството на малък кръг от хора. Изглежда глобалната шайка е забравила думите на Карл Маркс за революционната ситуация и до какво води пълното изцеждане на капитала от народните маси – до революция господа кандидат-робовладелци, до безмилостна болшевишка кървава революция, която ще ви избие до крак. Скоро! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Инфлацията препуска, назрява Революция! Вижте прогнозата на ЕЦБ!

 1. Иван Отговор

  14.10.2021 в 23:53

  Революция и гладни бунтове са две много различни неща.Революцията иска идейна основа, какво искат участниците да постигнат в крайна сметка, а гладните бунтове са с цел добиване на храна и ресурси, обикновено са стихийни и мародерски. Глобалистите се подготвяха дълго време и това, което те в момента правят, може и да се нарече деволюция, защото иска да върне робството и феодализма, с все синята кръв и правото на първа нощ. Единственото, което може да ги спре е друга идеология, но на световно ниво няма такава. Ако Ислямът се опита да бъде обединител на недоволните, може и да успее, но не виждам духовен лидер в него, готов да поведе Джихада. Гладните бунтове ще бъдат победени, първо защото хората мразят хаоса и второ, защото организираните армии ще останат верни на глобалистите. Както виждате, „елитите“ вече им се заклеха, вярвайки, че това ще спаси лично тях и техните близки. Трябва ни Месия и религия, която да обедини съпротивата, инак това, което сме чували за Средновековието, ще ни се стори анимационно филмче!

 2. Петър Петров Отговор

  15.10.2021 в 0:23

  „Тъмните векове“ – тъмни, гладни, безпросветни, безнадеждни, безмилостни векове….векове.

 3. Хм Отговор

  15.10.2021 в 11:43

  Никаква революция няма да има. Ако някой си въобразява, че революциите ги правят народните маси, колкото и да са гладни, той е много далеч от истината. Гладът на народните маси се използва като гориво за революциите, но нищо повече от това. Прав е „Иван“, че революция и гладни бунтове са различни неща. Революциите са правят от част от управляващата класа, която вижда идващия крах и гледа навреме да се измъкне и да продължи да бъде управляваща. За целта тя влага пари, повежда народните изгладнели маси и с тяхна помощ бута в пропастта останалата част от до сега управлявалата класа. За сега не се наблюдава на хоризонта такава прослойка.

 4. FuckEU Отговор

  16.10.2021 в 0:23

  НЕ само няма да има революция, ами и няма да ме е жал ако превърналите се в машини за лайна изчезнат от земята. Скоро ще настъпи глад и който от тъпоъгълните триъгълници мечтаещи за ваксини и зелени планети оживее, нововнесените афро-азиатски новоевропейци ще им резнат тъпите зелки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *