Илиян Тупалката остана гол и бос на улицата! Жена му взима всичко след развода! Виж тук:

Фолк певецът Илиян, по прякор  Тупалката, скъса джоба, откакто е в развод с жена си. Той изгуби любимата си кола, изнесе се на квартира и буквално си брои стотинките.

Прелюбодеецът дрънчал през час на Митко Пайнера и го молел да му уреди възможно най-много  участия по време на празници, за да спести някой лев, за да не му се налага да пътува само с таксита. Приятел го съжалил и му дал назаем старата си бракма, за да може да ходи по участия в провинцията.

Красивата съпруга на чалгаджията – танцьорката Камелия,  го изтрая само две години и го изгони от дома им. Въпреки че му роди син и го направи най-щастливия мъж, фолкаджията не можел да удържи питона в гащите си и не спирал да й кръшка. Танцьорката Камелия дълго страда от изневерите на Тупалката в името на детето им, но накрая не издържа и  го изрита като мръсен разгонен котарак.

Докато се правеха на щастливо семейство, двамата  демонстрираха доста охолен начин на живот, а Илиян фучеше с любимия си Мерцедес. Оказа се обаче, че гъзарското возило било сватбен подарък от тъста. Затова, когато жена му го изгони, се наложи фолк певецът да й върне ключовете от колата, тъй като на практика е нейна.

Жилището също трябвало да остане за нея и детето, а след последния им скандал, Илиян едва успял да си вземе малко дрехи и да се изнесе на квартира.

Негови приятели злорадстват, че освен без тузарската си кола, чалгаджията е останал и без безценния си сватбен подарък от Митьо Очите. Подземният бос, който още се възстановява от тежките си раните, които получи през лятото, е близък приятел на семейството. Той лично присъства на сватбата им като вип гост, а за благодарност дари младоженците с апартамент в хотел в Слънчев бряг.

Сега Камелия отрязала достъпа на Илиян и до това жилище, тъй като докато тя гледала бебето вкъщи, мъжът й мъкнел любовниците си там.

След всичко това, Илиян все още лъже пред медиите, че бил в отлични отношения със съпругата и само имали …несъвместимост в характерите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *