Илиян Тупалката и Камелия се Събраха! Но ето какво се случи… Виж Тук:

0
Фолк певецът Илиян и жена му Камелия внезапно се събраха.
Двамата се разделиха преди три месеца, когато певецът напусна семейното ложе и се изнесе на квартира. Но рождения ден на сина им Ицо временно ги помири и те застанаха един до друг в името на детето си. Илиян и Ками даже имитираха семейно щастие посредством широки усмивки пред гостите. Малкият им син вчера навърши три годинки и мама и татко отново си поиграха на семейство, за да го зарадват, като ги види заедно на личния му празник.

Бракът между двамата внезапно се разпадна след три години семеен живот. Те до последно не даваха признаци, че имат проблеми. Напротив. Певецът парадираше с щастието си от това, че има син и даже се заканваше да си направи още един, а танцьорката изостави кариерата си и се отдаде изцяло на майчинството.

Явно обаче и двамата са криели за подводните камъни, които спъват брака им. Всъщност, оказа се, че камъкът е само един и това е неспособността на Илиян да си държи панталона закопчан и да отказва секс на напористите си фенки. Певецът дълго кръшкал на жена си, смятайки че ще запази малката си тайна, но благоверната му научила и му поставила ултиматум: „Ако продължиш да ми изневеряваш – си заминаваш!“. Въпреки че му дала шанс, Илиян продължил да сваля мацки на турнета из страната и на Камелия й писнало.

В края на миналата година тя му събра багажа и му даде ултиматум да не се връща повече в дома им.

Тупалката излезе на квартира, а Ками задържа цялото семейно имущество, дори любимата му кола, която му беше подарък от баща й. И Илиян осиротя без скъпите си играчки и най-вече без сина си.

Сега той твърди, че му е единствено важно да вижда, че детето му расте щастливо. И въпреки че я е окъсал финансово, не се скъпи да му превежда солидна финансова издръжка. А Ками позволява на Илиян да вижда сина си винаги, когато фолкаджията има време.

Сред официалните гости на купона за рождения ден бяха Кали с третия си съпруг Влади и малкия им син Александър. Те подариха на малкия Ицо – микрофон, който записва и го орисаха да стане певец като баща си.

Камелия и Илиян се събраха и позираха през цялото време със сина си, но след празненството театърът свърши и певецът се прибра сам в квартирата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *