Иво Бързия заплаши Гонзовица, че ще я нареже на парчета

Светлана презрамкиПлеймейтката Светлана Василева е много уплашена и търси помощ и закрила.

Тя била заплашена с клане от бившето й гадже Иво Бързия. Докато във ВИП Бпадър тя мълча до последно и се обиждаше, че я питат какво работи и откъде идват доходите й, след като излезе се успокои и се отпусна. Тогава се разприказва пред приятели и медии, че била държанка на Бързия цели пет години и той я използвал за се*с, като в замяна на това й осигурявал луксозен живот. И доста скъпа кола.

Нейните признания лъснаха в медиите и мъжът буквално изтрещял. От една страна бил женен, от друга не искал да се разчува сред приятелите му, че издържа жени и пръска луди пари, за да ги притежава.

Той заплашил бившата си направо в чата на Фейсбук. Казал й, че ако не млъкне, ще я реже парче по парче или най-малкото ще я убие. Разлютен и вбесен, Бързия изписал сума ти закани, всяка от които би могла да го прати в полицията да дава обяснения.

Вместо да потърси помощ от полицията обаче, Светлето, която е по-голяма географка и от Златка, се обърнала за помощ към приятелите си във Фейсбук. Тя публикувала целия диалог с Иво и заканите му.  Веднага се намерили мъже, които изразили готовност да я закрилят и тя се успокоила. Но послушала част от доброжелателите си и подала жалба и в МВР. 

Агресията на Бързия била провокирана освен от  признанието на  Светлана, че му била наложница, но и от факта, че тя заяви,  че той я  завлякъл с 210 000 лева при някаква непонятна за читателите сделка.

https://youtu.be/ntbX4GWh_Cs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *