Иван Христов се оженил тайно за Ирина в Испания

Иван ИринаПродуцентът Иван Христов сериозно се ядоса на водещите на „Преди обед“, които фриволно  си позволиха да го попитат за личния му живот с Ирина и клюките, че двамата са разделени.

„Опосумът“, който се има  за суперголям водещ и професионалист, посъветва иронично Деси и Сашо да намерят време да погледат телевизия и да се учат от Кеворк Кеворкян как се води предаване. Да имат малко повече такт и професионализъм.

Въпреки яда си, че го питат за личния и брачния му живот, Иван за пръв път официално проговори за отношенията си с Ирина и призна, че всъщност те са женени, но досега това е останало скрито са медиите.

Той разказа, че миналата година, точно на рождения ден на приятеля му Андрей, всички заедно  били в Барселона. Точно там се състояло и  сватбеното тържество на двойката.

Иван се разпусна и даде още храна на зрителите. Той си призна, че тази година, за първи път, празнувал Нова година у дома, на скромна трапеза и си легнал сравнително рано. Приятелят му Андрей не пропусна да му се присмее  и предположи, че очевидно остарява.

Доста хора от гилдията се присмиват на Иван заради здравословния му начин на живот и пълото отказване на алкохола, наложени му от Ирина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *