Иван Ласкин стана държанка на жена си! Актьорът пие, мързелува и чака подаяния от Александра! Виж Тук:

От дълго време Александра Сърчаджиева е единствената, която  работи в семейството. Само на нейните героични усилия и крехки рамене се крепи настоящото благополучие на семейното им огнище с актьора-мързелан Иван Ласкин.

Докато Ласкин „оценява“ качествата на различните напитки, неговата любима Александра се разкъсва от всевъзможни участия. Тя е водеща на риалити форматите БИГ Брадър и ВИП Брадър. А дълго време бе лице и на  шоуто „Денсинг старс“.

Актрисата не отказва ангажименти и в театъра, в телевизионни реклами, снимки и всякакви други предложения, които могат да вкарат пари в семейния бюджет.

Работата, обаче загрубя още повече, когато половинката й в живота Иван Ласкин напусна Театъра на армията. Всеизвестно е, че своенравният актьор е много буен и сприхав. Изобщо не подбира думите и изразите си и така си печели врагове навсякъде. Скара се и с шефовете на „Армията”, след което гордо напусна.

Именно трудният и чепат характер му пречи да си намери подходяща работа и така да удари едно рамо на изнемогващата от многобройни ангажименти Алескандра.

Само че липсата на работа изобщо не притеснява актьора, който се смята за много по-велик от своите колеги.

И за да не стои съвсем без никакви занимания, той е поел грижите за 6 годишното им дете. Не че прави нещо кой знае какво, което би накърнило мъжкото му достойнство. Но поне води хлапето и го връща от детската градина. А в помеждутъка между тези „занимания“, Ласкин е на  компютъра и ползва Интернет като залъгалка за огромното си его.

Мотото на Иван Ласкин е, че такива актьори като него вече няма. И че са необходими доста усилия и компромиси от страна на продуцентите, за да привлекат за „мижавите си смешни продукцийки“ талант като него. А докато чака някой да го открие, хвърля плюнки по всички… основно в интернет. Миналата седмица, например, Ласкин обиди целия български народ, че аплодирал Гришо, а вместо туй не отишъл на… театър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *