Иван и Андрей спънаха Слави, те ще търсят таланти в шоуто по БТВ

Иван и АндрейИван и Андрей ще правят  следващия сезон на „България търси талант“. От Би Ти Ви вече обявиха, че в началото на март  стартира новия сезон на състезанието, а записванията  започват отсега.

Миналия сезон предаването беше поверено на Слави Трифонов и неговата фирма, но беше прието противоречиво от зрителите, които искаха техния любимец да спечели. Те обвиниха Слави, че пробутва напред негови хора, че е рязък с участниците, че ги критикува, а понякога открито ги иронизира.

Въпреки че Дългия се постара да доведе в журито самата Дарина Павлова и Илияна Беновска, двете дами се скараха по време на журирането и Беновска изхвърча с гръм и трясък от удобното си кресло. Кавгите на журито пречеха на зрителите да се насладят на изпълненията на участниците и накрая Слави вдигна ръце.

Точно от този вакуум се възползваха Иван и Андрей, които отдавна заснеха „Фермата“ и сега нямат какво да правят. Опосумите се договориха с шефовете на БТВ и през новия сезон те ще търсят таланти. И ще се намърдат за постоянно в телевизията, от която избягаха преди години за повече пари.

Слави не се чувства обиден. Напротив. Той има прекалено много ангажименти, а сега пък ще продуцира вместо „България търси талант“ – „Сървайвър“. Стара негова слабост. Така че всички са доволни, остава и зрителите да са доволни.

https://youtu.be/HTG1Z8kd1aY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *