Иван зарязва Ирина, моли Вихра да го вземе обратно

Иван Вихра голямаИван е много  разочарован от Ирина и се чуди какво да прави с живота си!

Докато той  продуцираше по няколко предавания и парите валяха в банковата му сметка като дъжд, а тя ги пилееше за себе си и за децата си, всичко беше по мед и масло. Сега, като той има затруднения, тя започнала  да се дразни, да му мърмори, да иска да продължи луксозния живот с луксозните почивки, но кесията вече се била изпразнила. Нищо чудно, че нещата между тях не вървят“, споделят колегаи на Опосума, прекрасно запознати със семейните му проблеми.

Сега след близо тригодишна демонстративна и щастлива  връзка, Иван и Ирина вече са пред раздяла, а той пък си прави устата да се върне при бившата си съпруга Вихра.

 Опосума вече  няколко пъти е правил опити да поиска прошка от Вихра, че я е наранил и чак сега осъзнал голямата  грешка, която е допуснал с хлапашкото си влюбване. Проблемите покрай TV7 и отпадането на всички продукции отново подтикнали Иван  към чашката и това още  повече нагнетило отношенията му с Ирина.

Той едва сега се сетил, че Вихра не само му прощавала алкохолните запои, но и не била вманиачена във финансовото му състояние, интересувало е да могат да се издържат и да има прилични дрешки за детето. Беше е с него, когато той тръгна от нищото, разказват с носталгия техни близки.

Дали обаче Вихра е готова да прости на бившия си? Не е тайна, че тя съпруга никога не е спирала да го обича, не му изневери, не тръгна с друг, живя като монахиня, а освен това, двамата имат дъщеря, която също обича баща си.

Дали блудният син ще се върне, а изоставената съпруга ще прости, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *