Ивана се стопли! Бори студа с термо ГАЩИ! Виж Тук:

С обилно количество чорапогащници, клинове и бодита се е снабдила поп фолк певицата Ивана, похвали се самата тя тази седмица.

В стремежа си да се спаси от арктическия студ, налазил родината ни този януари, тя решила да си потърси дрехи и бельо, които не само да я пазят от студа, но и да излъчват топлина, която да грее кокалите й.

Така стигнала до уникалното си откритие – а именно термобельото. След като си напазарува една дозина от термоаксесоарите певицата сподели, че е много доволна от тази своя придобивка, защото често й се налага да пее на открито. А когато е студено това е доста рисковано за здравето й.

Ето защо сега певицата на народа благославя момента, когато нейни познати й споделили за ефекта на непознатото дотогава за нея термобельо.

Поради тази причина Ивана си купила астрономически количества от вълшебните чорапогащи и бодита, които пазят тялото й от свирепия мраз.

Тя искрено споделя, че не понася студа и обича много топлото лято. Затова сега вече не може да си представи свое участие навън или просто шопинг круиз из София без да се е натъкмила предварително в непропускащите влага и студ гащи и чорапи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *