Ивайла Бакалова сваля гипса и ще се учи да ходи

Ивайла ревИвайла Бакалова, която пострада доста  сериозно по време на участието си в „Къртицата“, твърди, че до няколко седмици ще бъде напълно възстановена и ще махне гипса, който в момента все още  носи на крака си, близо два месеца след инцидента.

Миската беше изстреляна от катапулт в мрежа, но се оплете в мрежата, кракът й хлътна в дупката, след което буквално се пречупи на две в коляното. Болката беше неописуема, а продукцията спря играта, за да не се пребият останалите.

Чувствам се много добре, въпреки  че не още не мога да стъпя на крака си и  се предвиждам с патерици. Рано е още да ходя, но  като прочетох, че ще  остана инвалид , просто  това е изключено“, категорична е Ивайла.

Не съм седнала  да се самосъжалявам, нито да рева от сутрин до вечер. Аз сама подписах договора си с продукцията и бях наясно с опасността . И всичко това, което се изписа, че съм в депресия, че съм на антидепресанти,  са абсолютни измислици. Не съм давала нито едно интервю, никой не е говорил с мен  след внезапното ми излизане от „Къртицата“, нито съм казвала, че много страдам“, твърди още варненката.

Тя обаче не коментира слуха, че главният редактор Ники Николов лично я водел на процедури по раздвижване, че продукцията е поела всички разходи по лечението й и че с Николов са в доста по-различни отношения от приятелските, а любота им пламала още преди тя да се нарани в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *