Зорница Линдарева яла бой и от жената на любовника си

Зорница грознаЗа Зорница Линдарева шамарът в Къщата на „ВИП Брадър” не бил пръв досег с насилие и наказание на публично място.

Любовницата на Тачо е преживяла и още по-унизителна случка бой от съпругата на друг женен мъж, който имал близо пет години връзка с нея зад гърба на скъпата си половинка.

Господинът е този, който миналата година тръгна по петите на моделката, следи я и я снима от помещение в съседната сграда и изгаряйки от черна ревност изтича да разкаже връзката между Зори и Тачо на жена му Жени Калканджиева. Беше му болно, че не ми каза Тачо сам, а трябваше да го научавам от друг човек, призна в предаването Калканджиева. Тя пък запалила на четвърт, вдигнала телефона на съпругата на лошия вестоносец и й казала да си озаптява съпруга и да го научи да се държи мъжки, а той да не се държи като клюкарка в панталони.

Запознати със се*с аферите на Линдарева разказват, че преди да се влюби в Тачо, тя вярвала, че любовникът й ще се разведе заради нея и ще се вземат. Самият той й обещавал това и тя му вярвала. Лъжел я и че няма нищо общо с жена си, а просто съжителстват, докато дойде време за развода. Наивната Зорница му вярвала, докато не се сблъскала с него, жена му и двете му деца в столичен мол, където четиримата се били отдали на весело пазаруване. Моделката застинала от изненада, а след това се приближила атакувала директно лъжеца: „Изглежда, че сте добре семейно. Приличате ми на щастлива двойка, а от три години ме лъжеш, че не я обичаш и ще се разведеш! Искам точно сега и точно тук пред жена ти да отговориш ясно и да решиш коя от двете избираш.

Изненаданият Ромео замигал на парцали и се зачервил от неудобство, а вместо него на думите на любовницата реагирала съпругата му. Тя започнала да крещи на моделката да остави мъжа й, скочила върху нея, бутала я, хващала я за ръцете, блъскала я и всичко това пред очите на двете си деца. След сблъсъка , Зорница ходила цяла седмица с посинени ръце, разказват нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G0nYM0KWPPw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *