Златка Димитрова Скочи на ВИП-овете в Къщата: Прости сте! Грозни сте! Празни сте!

ЗлаткаЗлатка Димитрова, като доказан брадъровед и пълен спец по психологията на Къщата се нахвърли на родните звезди в сегашното издание на риалитито.

Това са прости и противни хора!

Душите им са празни, само опаковката им е луксозна и то само на някои.

Как можеш да ревеш за гащите и тениските си и да виеш до небето, че могат да ти вземат гримовете? Ти човек ли си, или гримовете и дрехите те правят човек?

Толкова ли нямат какво друго да покажат, ако са облечени с нещо обикновено и не така крещящо, или се крият зад дрехите си? – написа гневно плеймейтката, която докато чака да роди, гледа под лупа любимото си предаване.

Донякъде в думите й има истина, но тя явно забравя собственото си поведение вътре. Сега се тупа в гърдите и твърди, че почти не използвала грим по време на участията си, но ние помним съвсем различни моменти.

Заради Багата тя стоеше с часове пред огледалото, контеше се, пудреше всяка пъпчица по фейса си и сменяше луксозните си анцузи по два пъти на ден, а на лайфовете задължително се появяваше с рокля с гол гръб.

Лесно е да съдиш отстрани и ние сме съгласни, че виповете наистина се оляха с вайкане за прашките, нощничките и кремчетата си, но за някои си беше естествена реакция. Глория например е модел и за нищо на света не би се появила пред зрителите в тениска на Ути Бъчваров, защото като модел тази й визия наистина ще срине професионалния й имидж. Затова искрените й сълзи си бяха напълно оправдани.

Златка обаче стигна дотам, че се присмя и на фолкаджийката Рени след изцепката за Нобеловата награда.

Е, тук вече се получи – „Присмял се хърбел на щърбел!“

Бургазлийката удобно забрави, че самата тя стана за резил, след като не уцели половината европейски столици и направи цели държави – столици, а Лондон го прати чак в Белгия.

Но сега застаряващата плеймейтка пее друга песен и твърди, че съквартирантите са прости и противни, а  душите им са напълно празни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *