Здравко се оженил за Катя по сметка, заради имоти и жителство

Ритон общаДует „Ритон“, на когото мнозина завиждат за дългия и здрав брак, всъщност са по-скоро в договорен съюз, отколкото в любовна идилия, разказват техни приятели.

Още докато били в Музикалната академия, Здравко се оглеждал за имотно девойче със софийско жителство. Фактът, че Катя притежавала тези качества, а освен това била красива и с големи гърди, окончателно затвърдили решението на момчето от Кърджали, че ще се ожени за нея.

Последвало дълго ухажване и преследване, докато тя се съгласила. Още тогава майка й била против неравния брак, но нямала думата.

Пред Катя стояла бъдеща филмова кариера и тя успешно се снимала във филми, но Здравко се правел на моралист, ядосвал се, че показват ритонките й и накрая й забранил да се снима, настоявайки да се отдаде само на музиката.

Злите езици са категорични, че именно Катя е силната страна на дуета, не само като визия, но и като глас. Съпругът се възползвал от това и започнал да гради кариера на гърба на жена си. Спирал я от самостоятелни участия, не й давал да записва песни сама.

По-късно, когато се утвърдили като дует, даже започнал да й изневерява, разказват семейни приятели.

Двамата нямали здравословен проблем да имат деца. Идеята отново била на Здравко- че едно хлапе ще попречи на кариерата им и на бохемския живот, който водели. Той сам разказа, че у тях непрекъснато идвали гости, имало купони до зори, а в гардероба им било пълно с пари.

В момента те имат няколко скъпи имота и са сред най-богатите от певците. Но това не им попречи да влязат във ВИП Брадър, за да се излагат заради апетитния хонорар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *