Зверство! Акушерка би с юмруци и души четиридневно бебе в частна клиника

бебеАкушерката Емилия Ковачева от частната болница „Софиямед“ пребила зверски четиридневното бебе Никол на 17 април през нощта.

Жената удряла безпомощното пеленаче първо с пластмасовото шише с мляко по главата, след това се опитала да го удуши, накрая нанесла няколко удара и по телцето. Явно стресната от деянието си, тя внимателно повила бебето после и го оставила в легълцето му, надявайки се никой да не забележи. На сутринта смаяните лекари установили, че Никол е с черепно-мозъчна травма, оток на мозъка и множество рани по тялото. Бебето веднага е изпратено в „Токуда“ да бъде лекувано.

Камери са уловили как Ковачева бие жестоко бебето през нощта. Тя веднага е уволнена от клиниката, а вчера, когато добре покритият случай се разкри, беше арестувана с обвинение опит за умишлено убийство.

Все още не е ясно защо се е стигнало до потресаващия случай. Емилия е акушерка с дълъг стаж и голям опит. Тя е работила в Самоков и се е преместила в София. На 26 години е останала вдовица и сама е отгледала дъщерите си. Трудовата й характеристика е безупречна, дори четяла лекции в здравното заведение.

Едната версия е, че е направила гнусното деяние за пари по поръчка на конкуренцията. Другата, че жената е получила временно умопомрачение, тъй като била взела две смени една след друга и се е преуморила.

Нейна позната пък обясни, че акушерката имала много лични проблеми, дъщеря й била наркоманка и й трябвали спешно пари да я изпрати в комуна в Испания.

От Софиямед се разграничиха от случая и написаха писмо до медиите, с което измиват ръце от деянието на Ковачева и я обвиняват в жестокост и непрофесионално държание.

Засега бебето Никол е стабилизирано и го лекуват в „Токуда“. Шашнатите родители не пожелаха да коментират зловещата случка.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *